تجزیه وتحلیل مقایسه ای الگوهای محاسباتی ابر،مه،لبه با تمرکز بر محیط محاسباتی شبنم

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی محاسبات نرم
  • کد COI اختصاصی: CSCG05_124
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 33
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرشته رضائی

مر بی، گروه مهندسی کامپیوتر، دانشگاه پیام نور،تهران،ا یران

چکیده

از زمان آغاز به کار اینترنت، اینترنت به عنوان ستون فقرات اساسی ابر، مه، و محاسبات لبه ایفای نقش می کند. مصرف کنندگان با قرار دادن داده های خصوصی خود به ابر، مزایای بی شماری را به دست می آورند، اگرچه مانع اصلی نگهداری داده ها در چنین خدماتی، دردسترس نبودن داده های خود مصرف کنندگان در غیاب اتصال به اینترنت است. ازاین رو، برای پاسخگویی به این رویکرد، الگوی محاسباتی شبنم با هدف رساندن منابع و سرویس های ابر، مه، یا لبه به نزدیکترین محیط کاربر بدون یا حداقل استفاده از اینترنت معرفی شده است. محاسبات شبنم به عنوان یک لایه جدید درسلسله مراتب محاسباتی توزیع شده و یک سطح پایه برای الگوهای محاسباتی ابر،مه قرارداده شده است. این مقاله، ماهیت محاسبات شبنم، مفاهیم اساسی و معماری ابر- شبنم، همبستگی بین محاسبات ابری، محاسبات مه، و محاسبات شبنم همراه با مقایسه بین تمام این پارادایم ها را ارائه می کند.

کلیدواژه ها

محاسبات شبنم،محاسبات مه،محاسبات ابری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.