بررسی تاثیر تکنولوژی و نرم افزارهای مختلف بر کیفیت اطلاعات حسابداری دولتی و عمومی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دهمین کنفرانس بین المللی مطالعات نوین مدیریت و حسابداری در ایران
  • کد COI اختصاصی: MODIRACONF10_031
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 77
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرجان حسن خانی شیروان

دانشجوی کارشناسی ارشد حسابداری، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد صفا دشت، تهران،ایران

ارمغان ناصر ترابی

دکتری حسابداری، گروه حسابداری، استاد یار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد پرند، تهران، ایران

حسن چناری بوکت

دکترای حسابداری، گروه حسابداری، دانشکده مالی، دانشگاه خوارزمی، تهران، ایران

چکیده

گزارشگری به روش سنتی (به صورت دوره ای و چاپی) به دلیل عدم ارائه اطلاعات به موقع، محدودیت در پردازش سریع داده های حجیم، هزینه بالای توزیع اطلاعات، نتوانسته پاسخگوی استفاده کنندگان اطلاعات برای دسترسی به اطلاعات به موقع باشد. بنابراین با توجه به قابلیت های بالقوه تکنولوژی و نرم فزارهای رایانه ای، هدف پژوهش حاضر تبیین تاثیر تکنولوژی و نرم افزارهای مختلف بر کیفیت اطلاعات حسابداری دولتی و عمومی می باشد. به منظور جمع آوری داده ها از پرسشنامه و همچنین به منظور آزمون فرضیه های پژوهش از رگرسیون خطی چند متغیره بهره گرفته شد. یافته های پژوهش نشان می دهد که، تکنولوژی بر کیفیت اطلاعات حسابداری دولتی و عمومی تاثیر مثبت و معناداری دارد به عبارت دیگر، با افزایش تکنولوژی، کیفیت اطلاعات حسابداری دولتی و عمومی بهبود پیدا می کند. همچنین، نرم افزارهای مختلف بر کیفیت اطلاعات حسابداری دولتی و عمومی تاثیر مثبت و معناداری دارد به عبارت دیگر، با افزایش میزان استفاده از نرم افزارهای مختلف، کیفیت اطلاعات حسابداری دولتی و عمومی بهبود پیدا می کند. یافته های این پژوهش می تواند باعث توسعه و غنای مبانی پژوهش در خصوص نقش تکنولوژی و نرم افزار در حسابداری گردد و همچنین می تواند اطلاعات سودمندی را در اختیار سیاست گذاران، مدیران، استفاده کنندگان از اطلاعات حسابداری و سایر مشارکت کنندگان در بازار سرمایه قرار دهد.

کلیدواژه ها

تکنولوژی، نرم افزارهای مختلف، کیفیت اطلاعات حسابداری، بخش دولتی و عمومی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.