شناسایی ساختار فضایی و کالبدی بافت فرسوده شیراز و مسائل و مشکلات بافت فرسوده شیراز
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی معماری و شهرسازی ایران
- کد COI اختصاصی: UVCONF05_063
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 177
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد،موسسه غیرانتفاعی ارم شیراز
استادیار گروه شهرسازی موسسه غیرانتفاعی ارم شیراز
چکیده
در این تحقیق ، ساختار فضایی و کالبدی بافت فرسوده شیراز به عنوان یک موضوع اصلی بررسی شده است . بافت فرسوده این شهر، شامل الگوهای معماری سنتی ، خیابان های پرپیچ و خم ، و ساختارهای قدیمی است که از دوران های گذشته باقی مانده اند. روش تحقیق این تحقیق به صورت توصیفی و تحلیلی انجام شده است ، که اطلاعات موردنیاز از منابع متعدد شامل مقالات علمی ، گزارش های شهرداری، و مطالعات میدانی جمع آوری شده است . در نتیجه ، مسائل و مشکلاتی نظیر ناهماهنگی در ساختار فضایی ، کاهش کیفیت زندگی ساکنین ، و افزایش ترافیک و آلودگی هوا در بافت فرسوده شیراز شناسایی شده اند. این مشکلات نیازمند برنامه ریزی و مدیریت جامع و هماهنگ برای بازسازی و بهبود بافت فرسوده شهر هستند. اقداماتی نظیر توسعه فضاهای سبز، بازسازی زیرساخت ها، و ایجاد فرصت های اقتصادی و اجتماعی ، می توانند بهبود موقعیت بافت فرسوده شیراز را تسهیل و تسریع کنند. از طرف دیگر، استفاده از فناوریهای هوشمند و نوین ، می تواند در بهبود مدیریت شهری و ارتقای کیفیت زندگی ساکنین این منطقه موثر باشد. این تحقیق به دنبال پیشنهادات و راهکارهایی برای مدیران و تصمیم گیران شهری است تا بتوانند در مسیر بهبود و توسعه بافت فرسوده شیراز قدم بردارندکلیدواژه ها
ساختار فضایی - کالبدی ، بافت فرسوده ، شیرازمقالات مرتبط جدید
- نقش تعامل شهروندان با شهرداری جهت توسعه و آبادانی شهرهای تازه تاسیس
- امکانسنجی پیاده سازی فناوریهای نوین و پایدار برای بهبود مدیریت هوشمند شهری
- طراحی مناطق بهینه باغات خانواده شهر شیراز با استفاده از سیستم اطلاعات مکانی و روش تحلیل سلسله مراتبی
- نگاهی به روش های طراحی معماری از دیدگاه جفری برادبنت
- تاثیر فناوریهای نوظهور ساختوساز بر بافت شهر ی: یکپارچگ ی، چالش ها و فرصت ها
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.