شهر، مدنیت و سرمایه داری از منظر معمار عصر جدید

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پنجمین کنفرانس بین المللی فناوری های نوین در مهندسی معماری و شهرسازی ایران
  • کد COI اختصاصی: UVCONF05_051
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 26
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

پریسا کاربالا

حقوق خصوصی ، کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

محمدرضا قاسمی

حقوق عمومی ، کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی

چکیده

رفاه اجتماعی ، حفاظت محیطی و تولید مالی مسئول همه باید در هنگام ارزیابی و مدیریت تغییرات اجتناب ناپذیر شهرها با افزایش جمعیت ، افزایش اقیانوس ها و غیرقابل پیش بینی شدن آب و هوا در نظر گرفته شوند. مسیرهای رشد تولید ناخالص ملی با افزایش انتشار کربن گره خورده است که در حال حاضر با اقتصاد در حال فروکش شدن است . بنابراین هدف از این مطالعه مروری شهر، مدنیت و سرمایه داری بود. این مطالعه در سال ۱۴۰۲ با مرور منابع و پایان نامه های منتشر شده و در دسترس داخلی مرتبط با شهر، مدنیت و سرمایه داری جستجو در بانک های اطلاعاتی نورمکز، مگایران و گنج با کلید واژه های شهر، مدنیت و سرمایه داری انجام گردید. جمعیت سازمان ملل نشان می دهد نیمی از جمعیت جهان در حال حاضر در شهرها زندگی می کنند که خودشان تا ۳۰ درصد در ۵۰ سال گذشته رشد داشتند .بر فرض اینکه ما بر آنیم تاشهرهایی طراحی کنیم که می توانند ما را به اهداف اعالمی گزارش براندلند سازمان ملل متحد برسانند شامل توسعه ای که نیازهای نسل حاضر را برآورده می کند بدون به خطر انداختن توانایی نسل آینده جهت برآورده ساختن نیازهای خودشان ، ضروری است که ارزش هایی که شامل توسعه انسانی مثبت است در نظر گرفته شود. آنچه را که اندازه می گی ریم به آنچه انجام می دهیم اطالع می دهد. و اگر چیز اشتباهی را اندازه گیری کن یم، کار اشتباهی انجام خواهیم داد. اگر فقط بر رفاه مادی تمرکز کنی م... به همان شکلی که این اقدامات تحریف می شوند دچار تحریف می شویم. ما مادی گراتر می شویم.« نیاز به اقدامی وجود دارد که فراتر از بازار رود و فضایی برای پرداختن به رشد اقتصادی بر جا گذارد، نه فقط رشد اقتصادی بلکه پایداری زیستمحیطی و اجتماعی. انجام این کار مستلزم نگاه دقیق تر به ارزش هایی است که امروز جامعه را هدایت می کند. زندگی ما و نسل های آینده به آن بستگ ی دارد

کلیدواژه ها

شهر، مدنیت، سرمایه داری ، مروری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.