وظیفه آموزش و پرورش برای حفظ شادابی و جوانی روحیه معلمان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی مطالعات خانواده و مدرسه
  • کد COI اختصاصی: FSCH02_1062
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 59
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عباس گلی علی آبادی

کارشناس مدیریت بازرگانی

فاطمه هراتی دوم

کارشناس آموزش ابتدایی

فرشته زینل خانی

کارشناس معارف اسلامی،دبیر

شیما علیدادی

کارشناسی ریاضی محض

چکیده

به نظر می رسد معلمان در ایجاد نشاط در دانش آموزان و جذب آنان به محیط مدرسه تاثیر قابل توجهی دارند. اگر مدرسه محل پرورش روح و جان دانش آموزان باشد، سرآغاز و عامل مهم آن از معلم آغاز می شود. اگر روح معلم افسرده و ناتوان باشد توانایی لازم برای تقویت و مراقبت از روح دانش آموزان را نخواهد داشت بنابراین لازم است برای افزایش نشاط معلمان برنامه ریزی های لازم صورت گیرد که این امر موجب می شود که تاثیرگذاری و خروجی های مدرسه مثبت و مفید باشد. نقش آموزش و پرورش در این زمینه بسیار مهم و تاثیرگذار است، و از جمله مهم ترین برنامه ریزی ها باید در حوزه معیشت و شان اجتماعی معلمان صورت گیرد. به صورت دسته بندی شده، وظایف آموزش و پرورش در این حیطه عبارتند از:- داشتن برنامه راهبردی برای شناسایی، گزینش و تربیت معلم از میان دانش آموزان نخبه و دارای شرایط - ترغیب و تشویق معلمان فعال و زحمتکش و برنامه ریزی برای شادابی و نشاط بیشتر معلم - توجه به وضعیت معیشتی و امور مالی معلمان - اصلاح و کیفیت بخشی به فضاهای آموزشی - برنامه ریزی برای ارتقاء شان و منزلت معلمی - نوسازی نظام آموزشی کشور مبتنی بر نشاط و کرامت معلمان - ارتقا سطح علمی، اعتقادی و اخلاقی معلمان - افزایش امکانات رفاهی برای معلمان - تقویت برنامه های ورزشی و تفریحی و فرهنگی - توجه ویژه به بهداشت روانی و سلامتی جسمانی معلمان. سازمان بسیج فرهنگیان به عنوان یک نهاد فرهنگی که مرتبط با بخش تعلیم و تربیت، فعالیت می کند، در حوزه های زیر می تواند در زمینه افزایش روحیه نشاط معلمان موثر باشد: تجلیل از معلمان برتر در مسابقات و مقاطع مختلف - برگزاری اردوهای زیارتی سیاحتی - تقویت معنویت و روحیه جهادی-انقلابی در معلمان - بکارگیری بیشتر، معلمان در کانون ها و پایگاه ها بسیج - برگزاری مسابقات ورزشی، هنری، مهارتی، علمی و ... - برگزاری سلسله کارگاه ها و نشست های بصیرت افزایی و توانمند سازی معلمان - شناسایی آسیب ها، تهدیدها و مشکلات آموزش و پرورش و کمک جهت رفع آنها

کلیدواژه ها

آموزش،شادابی،معلم،روحیه،جوانی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.