بررسی میزان تاثیر و نقش دفاتر تسهیل گری بر افزایش مشارکت شهروندان مطالعه موردی شهرداری منطقه دوازده مشهد
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین همایش بین المللی دانش و فناوری علوم کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست ایران
- کد COI اختصاصی: MDCONF09_010
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 262
نویسندگان
رئیس گروه پدافند غیرعامل و پیشگیری از بحران شهرداری مشهد
رئیس اداره برنامه ریزی و توسعه منابع انسانی شهرداری منطقه ۱۲ مشهد
استادیارگروه مهندسی تولیدات گیاهی، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه اقبال لاهوری، مشهد، ایران
چکیده
یکی از مظاهر جلب مشارکت شهروندان در نوسازی محالات ایجااد دفاتر تسهیل گری است . با این فرایند مشارکت مردم در زمینه -های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی میتوان ب توسع محلهای پایدار دست یافت. با توجه به مستئل مطرح شده هدف پژوهش حاضر،بررسی میزان تاثیر عملکرد دفاتر تسهیل گری در بافت فرسوده محل وکیل اباد مشهد و بازآفرینی آنها با تاکید بر مشارکت مردم میباشد که روش تحقیق توصیفی- تحلیلی و روش گردآوری اطلاعات نیز پرسشنامه می باشد که جامعه آماری شامل ساکنین و استفاده کنندگان از محدوده مورد مطالعه بوده که با توجه به جمعیت ۳۹۴۵ نفری محل و بر اساس محاسبه فرمول کوکران تعداد ۳۵۰ نفر بهعنوان نمونه آماری پژوهش انتخاب شدند. یافته های تحقیق نشان داد میزان رضایت شهروندان از عملکرد دفاتر تسهیل گری درسطح محل با میانگین ۴.۲۵ درصد از وضعیت نسبتا مناسبی برخوردار بوده است. همچنین وضعیت ابعاد مشارکت مردم در بازآفرینیمحل وکیل آباد بدین ترتیب بوده است که شاخص اقتصادی با میانگین ۳.۰۴ درصد، فیزیکی- کالبدی با ۴.۳ درصد، زیست محیطی۴.۱ درصد و اجتماعی فرهنگی ۳ بدست آمده است همچنین نتیجه نهایی مشخص کرد که نتایج آزمون همبستگی پیرسون بین دومتغیر اصلی یعنی عملکرد دفاتر تسهیلگری و ابعاد مشارکت مردم در بازآفرینی نشان داده شده است. سطح معنی داری به دست آمدهمورد توجه است که در تمام ابعاد مشارکت کمتر از ۰۵ / ۰ به دست آمده است که نشان از معنادار بودن آزمون و نتیجه است. در نتیجهبین دو متغیر عملکرد دفاتر تسهیل گری و مشارکت مردم رابط معنی داری وجود دارد و میزان همبستگی با شدت قوی بوده است.کلیدواژه ها
دفاتر تسهیل گری، بازآفرینی شهری، منطق دوازده مشهدمقالات مرتبط جدید
- استفاده از مواد دوست دار محیطزیست بهعنوان جایگزین برای صنعت بستهبندی مواد غذایی
- مروری بر کاربرد چارچوبهای فلزی-آلی در جذب دیاکسید کربن
- کنترل بهینه یک مدل دینامیکی امکانات و تسهیلات گردشگری در جهت توسعه پایدار مبتنی بر تاثیرات عوامل محیطی
- بررسی موانع پیاده سازی استانداردهایISO با تاکید بر مدیریت سبز با استفاده از شبکههای عصبی عمیق کانولوشن
- استخراج رمزارز و چالش های آلودگی محیط زیست
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.