سیری بر چالش های مجازی سازی در شبکه های بی سیم

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین کنفرانس بین المللی و هفتمین کنفرانس ملی مهندسی برق و سیستم های هوشمند
  • کد COI اختصاصی: NEEC07_059
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 55
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهدی عسگری

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، نجف آباد، ایران

آوید آوخ

دانشکده مهندسی برق، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، نجف آباد، ایرانمرکز تحقیقات پردازش و دیجیتال و بینایی ماشین، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد نجف آباد، نجف آباد، ایران

چکیده

امروزه مجازی سازی شبکه بی سیم از اهمیت زیادی برای سرویس های ارائه دهنده اینترنت برخوردار است به نحوی که با به اشتراک گذاری زیرساخت فیزیکی از سوی ارائه دهنده های مختلف باعث می شود هزینه های کلی مربوط به شبکه و عملکرد آن به طور قابل توجهی کاهش یابد. همچنین، مجازی سازی شبکه می تواند ضمن پشتیبانی از فناوری های قدیمی، حرکت به سمت فناوری های جدیدتر را آسان تر کند. نسل جدید شبکه ها با افزایش تعداد کاربران، نرخ انتقال داده بالاتر، بهبود بهره وری طیفی و بهره وری انرژی، تاخیر انتها به انتهای کمتر و کاهش بهای هزینه بر بیت را به همراه خواهدداشت. علیرغم اینکه مجازی سازی می تواند به عنوان یک پیشرفت برای آینده شبکه محسوب شود، باید چالش های تحقیقاتی از قبیل جداسازی، کشف و تخصیص منابع، مدیریت شبکه، امنیت و ... را در این پیشرفت در نظر گرفت. در این مقاله، ما ضمن بررسی مسائل و چالش های مجازی سازی در شبکه های بی سیم، به بررسی تحقیقات انجام شده در این امرخواهیم پرداخت. بدین منظور، مجازی سازی شبکه از منظرهای مختلفی همچون مکانیزم های مجازی سازی، تخصیص منابع، سیستم های مدیریت، انعطاف پذیری، صرفه جویی در انرژی و غیره مورد مطالعه قرار گرفته و در نهایت چشم انداز گسترده تری در زمینه تحقق بخشیدن به مجازی سازی شبکه را بررسی می کنیم.

کلیدواژه ها

بهره وری انرژی، تخصیص منابع، نگاشت شبکه مجازی، جداسازی، مجازی سازی شبکه بی سیم

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.