بررسی کاربردهای هوش مصنوعی در تحلیل نیازهای مشتریان در تجارت الکترونیک

  • سال انتشار: 1403
  • کد COI اختصاصی: null
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 166
دانلود فایل این سند

نویسندگان

مجتبی اسلامی فارسانی

دانشجو کارشناسی ارشد

چکیده

رشد تصاعدی فناوری های دیجیتال و سرعت پیشرفت آنها، همه صنایع را تحت تاثیر قرار داده است، فناوری های دیجیتال ضمن اینکه پتانسیل بسیار زیادی برای نوآوری مستمر در محصولات و خدمات و افزایش درآمد ایجاد نموده است، اختلالات ناشی از آن می تواند سازمان های بزرگ را به چالش کشیده و تهدیدی برای آنها محسوب شود. فناوری، این شرکت ها را در تطبیق با تجارت الکترونیک برای افزایش بهره وری و کیفیت، کاهش هزینه ها و پاسخ گویی سریع به مشتریان و شرکای تجاری، تحت تاثیر قرار می دهد؛ در نتیجه، کاربرد و تطبیق اثربخش تجارت الکترونیک به چالش اساسی سازمان ها تبدیل شده است. از سویی تجارت الکترونیک سریعترین بخش رو به رشد در برخی کشورهای توسعه یافته در 10 سال اخیر بوده است. دلایل بسیاری برای رشد ناگهانی این بخش در کشورهای درحال توسعه مانند ایران وجود دارد که می توان سبک زندگی شلوغ، نرخ سواد کامپیوتر بالا، گروه های درآمدی بالا، خط مشی های تبادل آسان و آزمایشی، در دسترس بودن بازخورد محصولات، برگشت نقدی، اعتبار یا خرید و تحویل نقد را برشمرد. توسعه سریع علم و فناوری و جامعه اقتصادی، استفاده از هوش مصنوعی بیشتر و بیشتر رایج شده است، توسعه آن تاثیر عمیقی بر کار و سبک زندگی ما دارد. در زمینه تجارت الکترونیک نیز فناوری هوش مصنوعی به خوبی به کار گرفته شده و نتایج خوبی نیز کسب کرده است. هوش مصنوعی به یک نیروی محرکه مهم برای توسعه تجارت الکترونیک تبدیل شده است. در این مطالعه سعی شده به بررسی کاربردهای هوش مصنوعی در تحلیل نیازهای مشتریان در تجارت الکترونیک پرداخته شود. در این پژوهش با مرور مقالات معتبر و مرتبط با موضوع پژوهش، کاربردهای هوش مصنوعی در تحلیل نیازهای مشتریان در تجارت الکترونیک مورد تحلیل و بررسی قرار می گیرد. در این پژوهش از روش مروری و منابع کتابخانه ای بهره می گیریم .

کلیدواژه ها

تجارت الکترونیک، نیازهای مشتریان، هوش مصنوعی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.