بررسی و شبیه سازی عملکرد تکنیک مالتی پلکس COFDM درخطوط قدرت

  • سال انتشار: 1385
  • محل انتشار: بیست و یکمین کنفرانس بین المللی برق
  • کد COI اختصاصی: PSC21_040
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 2700
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

داریوش عباسی مقدم

دانشجوی دکتری مخابرات دانشگاه علم و صنعت ایران

زهره محدث

چکیده

کانال مخابراتی خطوط قدرت بدلیل انتخابگر فرکانس 1 بـودن و پدیده های مخربی مانند چنـد مسـیری، نـویز، تضـعییف و اعوجــاج در انتقــال دیتــا مشــکلات زیــادی خواهنــد داشــت . بنابراین نیازمند اقداماتی جهت مقابله با این اثرات برای انتفال دیتای مطمئن خواهند بود . یکی از تکنیکهـای مناسـب بـرای این منظور COFDM 2 می باشد که به دلیل استفاده از چند زیر حامل و همچنین تکنیکهای تصحیح خطا، می تواند بر این مشکلات غلبه کند . در این مقاله به بررسی و شبیه سازی تکنیـک COFDM در خطوط قـدرت پرداختـه خواهـد شـد . در ایـن راسـتا اثـرات پارامترهای مختلف خطوط قدرت و سیسـتم COFDM در عملکرد سیستم مورد شبیه سازی و بررسی قرار گرفته اسـت . در این مقاله اثراتی مانند تاخیر، چند مسیری، کلمپ توان پیک و اثرات آنها بر COFDM شبیه سازی می شـود . نتـایج شـبیه سازی بیان می کند با افزایش تعداد زیر حاملها عملکرد بهبـود بسیار چشمگیری پیدا می کنـد . دیـده مـی شـود کـه تکنیـک ةOFDM هـم M-Ary کد شده حتی در مدولاسـیونهای فـازی عملکرد بسیار مناسبی را داراست .

کلیدواژه ها

COFDM ، خطوط قدرت، نویز پالسی، پدیده چند مسیری

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.