راهکارهای مدیریت کلاسی برای کاهش اضطراب امتحانی بر دانش آموزان

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هفتمین کنفرانس بین المللی علوم انسانی، حقوق، مطالعات اجتماعی و روانشناسی
  • کد COI اختصاصی: HLSPCONF07_125
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 23
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فرزانه سلیمانی

کارشناس امور فرهنگی دانشگاه علمی کاربردی واحد سرخس

الهام کریمی

کارشناس علوم تربیتی گرایش مدیریت برنامه ریزی دانشگاه پیام نور

زهرا ممی نژاد

کارشناسی علوم تربیتی دانشگاه پیام نور

مریم شاهکندی

کارشناسی مدیریت دولتی دانشگاه پیام نور واحد آبیک

چکیده

اضطراب امتحانی اغلب بر توانایی ها و عملکرد تحصیلی دانش آموزان تاثیر می گذارد و می تواند به تاخیر در یادگیری، کاهش اعتماد به نفس و اختلال در رفتار منجر شود. در این راستا، مدیریت کلاسی به عنوان یک ابزار مهم مطرح می شود که معلمان می توانند از آن برای ایجاد یک محیط آموزشی موثر و حامی از روانی دانش آموزان استفاده کنند.این مقاله بررسی می کند که چگونه راهکارهای مدیریت کلاسی می توانند به کاهش اضطراب امتحانی در دانش آموزان کمک کنند. مهمترین راهکارهای مدیریت کلاسی برای کاهش اضطراب امتحانی شامل ایجاد ارتباط مثبت و حمایتی با دانش آموزان، فراهم کردن فضای آموزشی دلپذیر و ایجاد فعالیت های آموزشی تعاملی می باشد. معلمان می توانند با ایجاد ارتباط دوسویه مثبت با دانش آموزان، اعتماد به نفس آن ها را افزایش داده و احساس حمایت و تشویق کنند. همچنین، فضای آموزشی دلپذیر و محیط هایی که احساس امنیت و راحتی را برای دانش آموزان فراهم می آورند، می توانند از بروز اضطراب امتحانی جلوگیری کنند.راهکارهای مدیریت کلاسی می توانند به عنوان یک ابزار موثر در کاهش اضطراب امتحانی دانش آموزان عمل کنند. ایجاد ارتباط مثبت، فراهم کردن فضای آموزشی دلپذیر و استفاده از فعالیت های آموزشی تعاملی از جمله راهکارهایی هستند که معلمان می توانند برای حمایت از دانش آموزان خود در مواجهه با اضطراب امتحانی به کار ببرند.

کلیدواژه ها

اضطراب امتحانی، مدیریت کلاسی، دانش آموزان، راهکارها، فضای آموزشی، ارتباط مثبت، فعالیت های آموزشی تعاملی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.