طراحی فضاهای متنوع شهری به منظور ارتقا سرزندگی و تحقق مفهوم شهر ۲۴ ساعته ( نمونه موردی :شهر اصفهان،میدان نقش جهان)
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU03_2349
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 264
نویسندگان
استادیار دانشکده معماری و شهرسازی ، دانشگاه صنعتی جندی شاپور ، درفول ، ایران
استادیار دانشکده معماری و شهرسازی ، دانشگاه صنعتی جندی شاپور ، درفول ، ایران
دانشجوی طراحی شهری ، دانشگاه صنعتی جندی شاپور ، درفول ، ایران
چکیده
امروزه الگوی زندگی افراد ساکن شهر ها به دلایل مختلف مانند ساعات کار،ساعات ترافیک ،گرمای هوا و...با گذشته تفاوت هایی پیدا کرده.افراد زیادی هستند که در ساعات شب تمایل به گذراندن اوقات فراغت خود د ارند.علاوه بر این در کلان شهرها ساعات استفاده از اماکن عمومی شهر به جز ساعات روز به شب نیز اختصاص میابد.در شهر باستانی اصفهان که سومین شهر پرجمعیت ایران است و افراد زیادی نیز از سراسر دنیا به اصفهان سفر میکنند،لازم است سرزندگی شهری را در تمامی ساعات شبانه روز در این شهر اعمال کنیم که تمامی افراد بدون محدودیت زمانی بتوانند از اماکن مهمی مانند میدان نقش جهان بازدید کنند.میدان نقش جهان قلب تپنده اصفهان در مرکزیت شهر با بالاترین میزان دسترسی به اماکن تاریخی فرهنگی تفریحی ا صفهان میباشد . هدف این پژوهش ، طراحی فضا های متنوع شهری در منطقه خیابان سپه و میدان نقش جهان برای افزایش سرزندگی و تحقق مفهوم شهر ۲۴ ساعته در مرکزیت تاریخی شهر اصفهان است . در مسیر انجام این تحقیق از روش های مصاحبه حضوری و آنلاین ،مشاهدات میدانی ،پرسشنامه ،تحلیل و تدوین نمودار و منابع کتابخانه ای بهره برده ایم .و در انتها با تحلیل نتیج حاصل از روش های تحقیق ذکر شده به طراحی مناسب دست پیدا کردیم .مهم ترین یافته این تحقیق ، از بین رفتن حیات در میدان نقش جهان و خیابان سپه در شب هنگام ا ست .نبود نور کافی و ب سته شدن بی شتر فرو شگاه ها و اماکن عمومی این منطقه شب را برای بازدید افراد نا امن کرده ا ست . که ما تلا شمان بر این ا ست که با بر طرف نمودن کا ستی های شبانه میدان نقش جهان و طراحی ف ضاهای شبانه سرزنده این محدوده را برای بازدید و استفاده شبانه ساکنان و مسافران نیز همانند روز،سرزنده و امن سازیم .کلیدواژه ها
شهر شبانه ، شهر ۲۴ ساعته ، سرزندگی ، امنیت شبانهمقالات مرتبط جدید
- تعیین ضریب زبری بهینه بستر در بازهای از رودخانه سقز
- بررسی عملکرد سرریزهای جانبی کلید پیانویی ذوزنقهای
- Analysis of Breakthrough Curves for Pollutant Transport in Laboratory Flume Using Soft Computing Models
- استفاده از مدلریاضی اینستریم در شبیه سازی اثرات تغییر مطلوبیت زیستگاه گونهی ماهی قزل آالی رنگین کمان (مطالعه ی موردی: رودخانهی کلیرکریک )
- تاثیر هندسه مقاطع مرکب رودخانهای بر اصلاح الگوی جریان در آبگیر جانبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.