اولویت بندی پروژه های شهرداری بوشهر در جهت بهبود عملکرد با استفاده از تکنیک گسترش کارکرد (QFD)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_1606
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 111
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدحسن صداق

مدرس دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

عبدالرزاق دهقانی

دانش آموخته کارشناسی ارشد مهندسی عمران گرایش مدیریت ساخت دانشگاه آزاد اسلامی واحد استهبان

چکیده

مدیریت عملکرد شامل فعالیت هایی است که رسیدن به اهداف به صورت موثر و مداوم و با شیوه ای کارآمد را فراهم می کند، که می تواند بر عملکرد یک سازمان، ساختمان، کارمندان یا حتی روند تولید یک محصول یا خدمت رسانی یا خیلی موارد دیگر متمرکز شود. همچنین مدیریت عملکرد به عنوان فرایند نظم دهی به منابع ، سیستم و کارمندان سازمانها برای اهداف و اولویت های استراتژیک هم شناخته می شود. از آنجا که در تمامی ادارات و شرکت ها اولویت بندی پروژه ها از اهمیت بالایی برخوردار است . ارزیابی عملکرد سازمان ها یکی از ابزارهای قدرتمند مدیریتی است . شهرداری یکی از بزرگترین سازمان هایی است که مردم ارتباط دارند بنابراین مدیران این سازمان وظایف بسیاری در قبال مردم دارند. پس با توجه به اینکه این سازمان ارتباط مستقیم و محسوس با کل جامعه شهری دارد باید سیستم ارزیابی عملکرد بسیار کاملی برای برنامه های راهبردی خود داشته باشند. این پروژه با هدف بررسی اولویت بندی پروژه های شهرداری بوشهر در جهت بهبود عملکرد با استفاده از تکنیک گسترش کارکرد((QFD انجام شده است . در این پژوهش اطلاعات به صورت میدانی جمع آوری شده است . جامعه آماری این پژوهش کارشناسان و مدیران برنامه ریزی ستادهای شهرداری (مدیران میانی ) و همچنین معاونین شهرداری و شورای شهر بوشهر (مدیران ارشد) می باشند. پژوهش حاضر به ارائه مدل تلفیقی کارت امتیازی متوازن((BSC و گسترش کارکرد کیفیت (QFD) به منظور ارزیابی عملکرد شهرداری بوشهر و اولویت بندی پروژه ها در جهت بهبود عملکرد، پرداخته می شود. نتایج بدست آمده از تهیه نقشه استراتژی پروژه های شهرداری بوشهر نشان دهنده ۴ منظر برای نقشه استراتژی بود، که عبارتند از رشد و فرهنگ سازی ، فرآیند های داخلی ، مالی و منظر ذینفعان. همچنین نتایج نشان داد که پروژه ” تکمیل و نوسازی ناوگان اتوبوسرانی ” با کمترین وزن در میان پروژه های شاخص اولویت کمتری برای شهرداری دارا است و مدیریت شهری می تواند زمان و هزینه کمتری برای آن صرف نماید.

کلیدواژه ها

شهرداری بوشهر، گسترش کارکرد، کارت متوازن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.