تحلیل ادبی و تاریخی سفره هفت سین و چیدمان آن از زرتشت تا اسلام
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU03_1545
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 113
نویسندگان
موسس، مدرس و مدیرعامل شرکت لاوینا
کارشناس معماری داخلی و طراح
کارشناس معماری داخلی
چکیده
بنابه تحقیقات و بررسی های صورت گرفته، از دیرباز تا کنون ایرانیان برای دریافت فراوانی و هم سویی با چهار عنصر اصلی طبیعتسفره ای از جنس حریر یا پارچه ای ارزشمند نسبت به موجودیت موقعیت زمانی، مکانی، اقتصادی، مذهبی و اعتقادی خود پهنکرده و با مواد و عناصری که هریک نماد و مثالی از طبیعت و قانون خلقت جهان هستی و بشریت می باشد، تزیین و آرایش میکنند، همانطور که می دانیم ایران کشوریست که همواره تاکید بر پاکی و زیبایی دارد و از آنجایی که اسلام دینی است بنا شده برپایه نظافت، با ورود اسلام به ایران، این امر قاطعیت و گسترده تر شد. ایرانیان از زمان پیدایش و رسمیت یافتن نورورز، اقلام سفرههفت سین را طی مراسمات مختلف آماده می کردند و تا قبل از لحظه تحویل سال نو سفره خود را به بهترین نحو ممکن در شرایطخود چیده واعضای خانواده به دور آن جمع کی شوند و با نیت همبستگی و افزایش مهر و محبت میان حاضرین به نیایش می پردازند.سفره هفت سین بر خلاف انچه که ما می دانیم تاریخچه ای کهن و متغیر با اندکی تحریف دارد. هدف ما از این نگارش، رفع تحریفاتو ایجاد هم بستگی و هم سویی میان افراد جامغه و رواج تفکر یکپارچگی در حین تنوع اعتقادات و احترام به هم دیگر با فرهنگ هایمتفاوت در میهن می باشد.کلیدواژه ها
تاریخ،نوروز،اسطوره، هفت، سین، هفت سین، طبیعت، آیین الهی، پاکیزگی در اسلام، صلحمقالات مرتبط جدید
- پایش تغییرات پهنه های آبی با استفاده از تصاویر ماهواره ای و تحلیل شاخص NDWI
- ارائه یک مدل برنامه ریزی خطی عدد صحیح مختلط جدید به جهت ترکیب واحدها برای راه اندازی یک نیروگاه برق آبی در مقیاس بزرگ
- خصوصی سازی مدیریت ریسک در حوزه آب و فاضلاب (مطالعه موردی: شرکت آب وفاضلاب تهران)
- بنچمارکینگ آب واحدهای مسکونی شهری، ضرورت و کاربردها
- شناسایی عوامل موثر بر تسهیل صادرات خدمات فنی و مهندسی مرتبط با صنعت آب
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.