ارائه مدل تاثیر مدیریت جهادی بر فساد اداری در شهرداری شیراز بارویکرد معادلات ساختاری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_1184
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 141
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

احمد کریمی نژاد

کارشناس مکانیک، کارشناس آتش نشانی شیراز

مجتبی شفیعی نتاج

دانشجو کاردانی کامپیوتر، کارشناس آتش نشانی شیراز

محمدرضا مجدالدین

کارشناسی ارشد مدیریت راهبردی، کارشناس آتش نشانی شیراز

چکیده

تحقیق حاضر با هدف ارائه مدل تاثیر مدیریت جهادی بر فساد اداری در شهرداری شیراز طراحی و اجرا گردید. روش تحقیق حاضر از نوع مطالعات توصیفی -تحلیلی می باشد که به صورت میدانی اجرا گردید. این پژوهش بر مبنای هدف، از نوع تحقیقات کاربردی است . در این پژوهش جامعه آماری شامل کلیه کارمندانی که در شهرداری شیراز می باشد. و طبق آخرین استعلام از شهرداری تعداد ۶۵۱ نفر کارمند در شهرداری شیراز مشغول به فعالیت می باشند و با توجه به حجم نمونه کوکران تعداد ۲۴۸ نفر به عنوان حجم نمونه آماری در نظر گرفته شد. پس از پخش و جمع آوری پرسشنامه های تعداد ۲۳۹ پرسشنامه مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت . ابزار گردآوری اطلاعات تحقیق شامل پرسشنامه های پرسشنامه فساد اداری زارع(۱۳۹۵) و پرسشنامه مدیریت جهادی حمداالله زاده(۱۳۹۳) بود. به منظور تجزیه و تحلیل داده های تحقیق حاضر از آزمون معادلات ساختاری در غالب نرم افزار SPSS و PLS استفاده شد. مطابق با نتایج مدل پژوهش ، مشخص گردید که مدیریت جهادی بر فساد اداری تاثیری به میزان ۸۳۲/۰- دارد که با توجه به میزان تی ۴۹۲/۲۵ که بالاتر از ۹۶/۱ می باشد؛ مشخص گردید که مدیریت جهادی بر فساد اداری در شهرداری شیراز تاثیر معناداری دارد. همچنین با توجه به اینکه میزان مطلوب شاخص GOF بالاتر از ۳۶/۰ می باشد، می توان چنین اعلام داشت که میزان این شاخص در وضعیت مطلوبی قرار دارد. با توجه به نتایج مربوط به شاخص برازش مدل، مشخص گردید که مدل پژوهش در تمامی شاخص ها از برازش مناسبی برخوردار می باشد.

کلیدواژه ها

فساد اداری ، مدیریت جهادی ، رویکرد معادلات ساختاری

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.