اشتیاق نامه ی همکاری :نامه ای به دفتر معماری هوبا دیزاین
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
- کد COI اختصاصی: ICACU03_1083
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 222
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد معماری دانشگاه حکیم سبزواری
استادیار معماری دانشگاه حکیم سبزواری
چکیده
هر طراح معماری باید دفاتر معماری سرشناس و مشهور ملی و بین المللی را بشناسد. از آنجاکه نگارنده ی اول این مقاله ، به حوزهی معماری سنتی و معماری اصیل ایرانی علاقه دارد، به دنبال کار در دفتری با همین حوزهی کاری است . در ایران دفاتر زیادی وجود دارند که سرشناس هستند و الگوهای معماری ایرانی را به خوبی در طرحهایشان وارد می کنند. یکی از این دفاتر، دفتر معماری »هوبا دیزاین « است . نگارنده ی اول، علاقه مند به کار طراحی معماری در حوزه ی اختصاصی دفتر هوبا است . به همین دلیل خواهان و مشتاق همکاری با این دفتر است . از این رو، در راستای درس طرح معماری یک ، در دوره ی کارشناسی ارشد، به راهنمایی نگارندهی دوم این مقاله ، تصمیم به نوشتن اشتیاق نامه ی همکاری به این دفتر گرفت . با مطالعه و بررسی پروژههای دفتر هوبا، سعی شد پروژهای مشابه یکی از پروژههای هوبا طراحی شود. البته انتخاب آن از بین باقی پروژهها، براساس معیارهای ذهنی نگارندگان بود. پروژهای که دربارهی آن صحبت می کنیم ، مجتمع اداری -تجاری »هیترا« است . این پروژه به عنوان سرنمون کارهای این دفتر انتخاب شد. سرنمون به این معنی که این پروژه از نظر نگارندگان، بسیاری از ویژگی های پروژههای دفتر هوبا دیزاین را در خود دارد. در نتیجه می توان این پروژه را به عنوان بهترین پروژه ی معماری دفتر هوبا یا همان سرنمون در نظر گرفت . نگارنده ی اول مقاله ی حاضر، به این دلیل که احساس می کند هیترا نسبت به باقی ساختمانها به اهداف و خواسته هایش نزدیک تر است ، پروژهای مشابه هیترا و با همان ایدهها و سایت طراحی کرد. در این مقاله ، ابتدا سعی شده پروژههای دفتر هوبا بررسی شود تا با خط فکری معمار آشنا شویم ؛ سپس پروژه ی طراحی شده توسط نگارندهی اول عرضه می گردد.کلیدواژه ها
اشتیاق نامه ، دفتر معماری ، دفتر هوبا دیزاین ۱، هومن بالازاده۲، سرنمون، هیترا، کارشناسی ارشد، طرح یک معماریمقالات مرتبط جدید
- تعیین ضریب زبری بهینه بستر در بازهای از رودخانه سقز
- بررسی عملکرد سرریزهای جانبی کلید پیانویی ذوزنقهای
- Analysis of Breakthrough Curves for Pollutant Transport in Laboratory Flume Using Soft Computing Models
- استفاده از مدلریاضی اینستریم در شبیه سازی اثرات تغییر مطلوبیت زیستگاه گونهی ماهی قزل آالی رنگین کمان (مطالعه ی موردی: رودخانهی کلیرکریک )
- تاثیر هندسه مقاطع مرکب رودخانهای بر اصلاح الگوی جریان در آبگیر جانبی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.