کاربردهای سازه های نوین در بازسازی مناطق زلزله زده در جهت تسریع روند ساخت و ساز

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_0730
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 152
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

صلاح الدین مولانایی

دکترا، استادیار دانشگاه کردستان

الهام خدایاری

دانشجوی ارشد رشته معماری دانشگاه کردستان

فهیمه مقدم

دانشجوی ارشد رشته معماری دانشگاه کردستان

سارا اولی زاده

دانشجوی ارشد رشته معماری دانشگاه کردستان

ابوالفضل رازانی

دانشجوی ارشد رشته معماری دانشگاه کردستان

چکیده

نیاز ضروری آسیب دیدگان ناشی از زلزله به اسکان دائم و بازتوانی اقتصادی پس از زلزله ،ضرورت استفاده از سیستم های ساختمانی نوین به منظور افزایش سرعت ساخت ،کاهش هزینه ،افزایش عمر مفید ،مقاوم نمودن ساختمان در مقابل زلزله و تبدیل بحران ناشی از زلزله به فرصتی برای سرعت بخشیدن به صنعتی نمودن روش ساخت ساختمان در کشور را نشان می دهد. این مقاله بر نقش اجرای صنعتی ساختمان بر افزایش ظرفیت بازسازی و تسریع روند ساخت و ساز مناطق زلزله زده تاکید دارد. هدف از انجام این پژوهش بررسی سازه های نوین در بازسازی مناطق زلزله زده در جهت تسریع روند ساخت و ساز می باشد . در این پژوهش ، در ابتدا مختصری در مورد صنعت ساختمان و روش های صنعتی سازی و فناوری های نوین ساختمان صحبت شده و بعد از آن فناوری های نوین ساختمانی JK، ICF،LSF، TILT UP معرفی شده و به بیان اجزا، مزایا و محدودیت ها و برخی ویژگی های منحصر به فرد این سیستم ها پرداخته شده است . در پروژه های انبوه سازی همواره بحث های اجرایی بسیار حائز اهمیت است . بحث هزینه تمام شده و تسریع ساخت همواره در صدر توجهات قرار داشته است و می تواند اهمیت ویژه ای در بررسی یک سیستم ساختمانی داشته باشد. سرعت اجرایی ساختمان می تواند انتخاب و یا عدم انتخاب یک سیستم را برای پروژههای انبوه سازی تحت الشعاع قرار دهد.

کلیدواژه ها

سیستم نوین ،زلزله ، LSF، ICF ،Tilt up ،JK

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.