کیفیت اجرای ساختمان درشیب زیاد با دیوار حائل با طبقات کم یا زیاد

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین کنفرانس بین المللی معماری،عمران،شهرسازی،محیط زیست و افق های هنر اسلامی در بیانیه گام دوم انقلاب
  • کد COI اختصاصی: ICACU03_0350
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 73
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

امیر ستاره

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته معماری ، دانشکده معماری ، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

چکیده

ساخت سازه در زمین های شیب دار مخصوص در مناطق کوهستانی کشور یا شمال شهر تهران یکی از مباحث مهم در مهندسی است که همیشه مبحث کیفیت اجرای ساختمان در سطوح شیب دار را مطرح کرده است . هدف از انجام این پژوهش ارزیابی کیفیت اجرای ساختمانها در سطوح شیب دار است که با استفاده از چه روشهای گودبرداری و زهکشی صورت می پذیرد. در این پژوهش از روش توصیفی برای جمع آوری اطلاعات و بررسی دادههای و از ابزار پرسشنامه استفاده شده است که نتایج حاصل از پژوهش به وسیله نرم افزار اکسل مورد تحلیل قرار می گیرد. نتایج این تحقیق برای پژوهشگران در حوزه ساختمان و مهندسانی که در زمینه طراحی و ساخت ساختمان فعالیت دارند. با توجه به نتایج به دست آمده از این پژوهش هزینه ساخت ساختمان در مناطق شیب دار بیشتر از سطوح صاف است که در جهت کاهش هزینه ها استفاده از مصالح بوم آور توصیه شده است . همچنین در ساخت وساز در زمین شیب دار در مناطق باز یا بسته به دیوار حائل جهت جلوگیری از عواقب گودبرداری احتیاج است .

کلیدواژه ها

کیفیت ، اجرای ساختمان، شیب زیاد، دیوار حائل ، طبقات کم ، طبقات زیاد

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.