بررسی نقش بازاریابی گردشگری درتوسعه گردشگری شهری مطالعه موردی: شهرلالجین

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری وطبیعت گردی ایران زمین
  • کد COI اختصاصی: CTEI01_490
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1274
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین حاتمی نژاد

عضو هیات علمی گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران

حسین رفیعی مهر

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران

جواد زارعی

دانشجوی کارشناسی ارشد جغرافیا و برنامه ریزی شهری دانشگاه تهران

چکیده

امروزه گردشگری گسترهای جهانی یافته است و پدیدهای برآمده از توسعه همه جانبه نوآوریهای فّناوری در دوران نوین شمار میرود. آنچه گردشگری را به عاملی در روند توسعه مبدل کرده است، جریانهای سرمایه، فرهنگ و اطلاعات در یک همپوشی با عواملی چون افزایش درآمد، سطح رفاه، اوقات فراغت بیشتر و بهبود ارتباطات است. شهرلالجین یکی ازپویاترین شهرهای استان همدان از نظر اقتصادی وگردشگری است که بعنوان مرکز تولیدات وصادرات سفال نه تنها در سطح کشور بلکه درسطح جهان است، این شهر نیاز اساسی به تدوین طرح جامع اقتصادی وگردشگری در ارتباط با کارکرد و جایگاه خاص خود دارد. در این تحقیقبه بررسی راهکارهای توسعه گردشگری شهر لالجین پرداخته ایم. پژوهش حاضر توصیفی – پیمایشی است ، و از طرفی این پژوهش بر حسب اهدافی که دنبال می کند از نوع کاربردی است. به منظور برآورد حجم نمونه با توجه به محدود بودن جامعه آماری از جدول کرجسی و مورگان استفاده شده است بدین ترتیب حجم نمونه آماری 961 نفر می باشد . روش نمونه گیری بکار رفتهدر این پژوهش روش تصادفی طبقه ای است. نتایج نشان می دهد تعدیل سیاستگذاری های کلان کشوری در صنعت گردشگری، . توسعه ساختارهای زیربنای ، توجه بیشتر به جاذبه های گردشگری، فعالیتهای تبلیغاتی، توزیع مناسب جاذبه ها در توسعه گردشگری شهرلالجین موثر است

کلیدواژه ها

بازاریابی گردشگری، شهرلالجین، جاذبه های گردشگری، تبلیغات، توسعه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.