بررسی وضعیت گردشگری روستایی با استفاده ازمدل تحلیلی swot نمونه موردی: روستای گردشگری کریز بخش کوهسرخ شهرستان کاشمر

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری وطبیعت گردی ایران زمین
  • کد COI اختصاصی: CTEI01_202
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1175
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمد رمضانی نامقی

کارشناس ارشدجغرافیا و برنامه ریزی روستایی

علوی زاده

استادیار دانشگاه پیام نورکاشمر

چکیده

گردشگری و اقتصادگردشگری درحال حاضردرحال تبدیل شدن به یکی ازارکان اصلی اقتصادتجاریجهان است دراین میان گردشگری روستایی میتواند فرصت ها و امکاناتی را به ویژه به اقتصادو درامد روستایی فراهم سازد و نقش موثری دراحیا و نوسازی نواحی روستایی ایفا کند از این رو با توجه به اینکه روستاهای ما به خصوص روستای کریز ازتوابع گردشگری بخش کوهسرخ با مشکلاتی ازقبیل خشکسالی بی ثباتی منابع درامدی محدودیت اشتغال بیکاری آشکار و پنها و ... مواجه می شویم از این رو نظریه پردازان توسعه درچارچوب الگوی توسعه پایدار روستایی یکی از راهبردهای برون رفت از این وضعیت را استفاده از قابلیت های گردشگری درنواحی روستایی دارای قابلیت عنوان م یکند هدف ازاین تحقیق شناخت پتانسیل ها و محدودیت های گردشگری روستایی به منظور کاهش اثرات منفی گردشگری درمحیط روستا و استفاده بهینه ازمزایای مثبت آن است که به منجر به توسعه پایدار روستایی و درنهایت توسعه ملی خواهد شد

کلیدواژه ها

گردشگری روستایی، Swot، وزن دهی، توسعه روستایی، روستای کریز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.