شناسایی مزایا و کاربردهای آموزش چند رسانه ای برای کیفیت بخشی به آموزش در مدارس

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: هشتمین کنفرانس ملی رویکردهای نوین در آموزش و پژوهش
  • کد COI اختصاصی: NERA08_497
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 34
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

هدایت تازش

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی دانشگاه پیام نور واحدتهران جنوب

مهدی محمودی

دانشیار گروه علوم تربیتی،دانشگاه پیام نور،تهران،ایران

چکیده

هدف از پژوهش حاضر مزایا و کاربردهای آموزش چند رسانه ای برای کیفیت بخشی به آموزش در مدارس است. روش پژوهش تحلیلی-اسنادی است. حوزه پژوهش شامل کلیه منابع و اسناد پیرامون آموزش چند رسانه ای از سال ۱۳۹۰ تا ۱۴۰۲ می باشد. یافته هایپژوهش نشان داد مزایای آموزش چند رسانه ای عبارتند از: •بهبود فرایند یاددهی- یادگیری ،کاهش زمان یادگیری،افزایشکیفیت یادگیری ، فراهم ساختن آموزش مستمر،ایجاد فرصت های آموزشی برابر ،انعطاف پذیری در ابزار و امکانات آموزشی،افزایش میزان تسلط بر آموخته ها ،ایجاد تعامل بیشتر دانش آموزان با محتوای درس ،دسترسی سریع و آسان به منابع اطلاعاتیگوناگون ،تربیت دانش آموزان برای زندگی در عصر اطلاعات و برداشته شدن دیوارها بین مدارس و دنیای خارج.همچنین تهدیدهای آموزش رسانه ای عبارتند از: عدم وجود بسترهای فنی مناسب، عدم وجود بسترهای اجتماعی و فرهنگی مناسب ،افزایششکاف طبقاتی ،دسترسی آسان به منابعی که با ارزشها و هنجارهای جوامع مغایر است ،عدم همراهی معلمان با برنامه ها ،سوءاستفاده سارقان اطلاعاتی و هکرها،عادت کردن بیش ار حد کاربران به بازی های رایانه ای. آموزش از طریق استفاده از نرم افزارهایآموزشی و توسعه و به کار گیری فناوری ارتباطات و رسانه های آموزشی بستر ی برای بهتر اجرا شدن فرایند آموزش ویادگیریو توانمند سازی دانش آموزان برای استفاده از نرم افزار های آموزشی ٬ آماده سازی سامانه های مدیریت آموزشی برای ایجادمدارس هوشمند و مدارس مجازی در کشور همچنین ایجاد آموزشهای خلاق و پویا و تبدیل فعالیت های با لقوه دانش آموزان بهخلاقیت های بالفعل و آشنایی نسل جدید با فناوری های برتر به خصوص با حضور در شبکه جهانی اینترنت می شود.

کلیدواژه ها

سواد رسانه ای ، کیفیت بخشی به آموزش

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.