معرفی توان گردشگری و توریسم درکویرمیقان اراک

  • سال انتشار: 1391
  • محل انتشار: اولین همایش ملی گردشگری وطبیعت گردی ایران زمین
  • کد COI اختصاصی: CTEI01_089
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1060
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مرضیه مقدم

کارشناس ارشد برنامه ریزی توریسم

مجید شمش

دانشیار دانشگاه آزاد اسلامی ملایر

فریدون قدیمی

استادیار دانشگاه صنعتی اراک

چکیده

ثبت میقان درشهرستان اراک به عنوان منطقه نمونه گردشگری دردستورکار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان مرکزی قرارگرفته است تالاب میقان با داشتن جاذبه های طبیعی پوشش گیاهی و تنوع جانوری متنوع ازقابلیت بالایی برای تبدیل به منطقه نمونهگردشگری برخوردار است باید به این نکته توجه شود که کویرمیقان به تنهایی بیش از60درصد پرندگان استان مرکزی و 16درصد پرندگان کشور را شامل می شود دشتها و اراضی اطراف دریاچه میقان ازمهمترین زیستگاه های درنای خاکستری می باشد که درفصل پاییز با جمعیت قابل توجهی دراطراف تالاب میقان مشاهده میشود و با شروع سرما به منطق گرمتر مهاجرت و به هنگام برگشت مدتی را مجددا دراین منطقه سپری می نمایند 14تیپ و جامعه گیاهی درکویر وجود دارد که تا 2800 گونه گیاهی درآن قابل شناسایی است قره داغ گونه منحصر بفرد کویرمیقان است نکته جالب اینکه تنها جامعهخالص قره داغ درکشور درمنطقه میقان وجود دارد.

کلیدواژه ها

گردشگری، کویر میقان ، توریسم ، تالاب ،اراک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.