توسعه یک سیستم مدیریت انرژی الکتریکی در خانه های هوشمند شهری
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: نهمین کنگره سالانه بین المللی عمران، معماری و توسعه شهری
- کد COI اختصاصی: ICSAU09_625
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 100
نویسندگان
کارشناس مهندسی شهرسازی
چکیده
نوآوری های اخیر در فناوری شبکه هوشمند، استفاده از تکنیک ها و روشهای کنترل پیشرفته را افزایش داده و مصرفکنندگان را قادر می سازد تا با انعطافپذیری بیشتری برق را خریداری و بفروشند. بر این اساس، توسعه یک سیستم مدیریت انرژی خانه (HEMS) برای حمایت از مصرف کنندگان مسکونی در مصرف انرژی بهینه ، دستیابی به سطوح رضایت بالا و برآوردن مشخصات شبکه در کشور ضروری است . در دهه های اخیر محققان و شرکت ها در سرتاسر جهان پیشنهادهایی را در رابطه با سیستم های مدیریت انرژی خانگی ارائه کردهاند. در همین راستا این پژوهش یک بررسی کامل از مرتبط ترین کارهای تحقیقاتی اخیر منتشر شده در مورد موضوع را ارائه می دهد که بر زیرساخت ها، رسانه های ارتباطی - پروتکل ها، متغیرهای مدیریت شده توسط سیستم ، نرم افزار و نقش کاربر نهایی متمرکز است . برای این منظور، ۱۰۳ مدل مدیریت انرژی ، پیشرفت ها و مشارکت های اصلی آنها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته شده است . علاوه بر این ، بر اساس این بررسی و خلاهای مشاهده شده بر روی مدل های موجود مدیریت انرژی خانه ، یک مدل جدید پیشنهاد شده است که می تواند با توجه به جنبه های فرهنگی ، سیاسی ، اجتماعی و اقتصادی در داخل کشور، پیادهسازی یک نمونه اولیه از مدل پیشنهادی و تجزیه و تحلیل نتایج عملیات آن، به داشتن مبنایی برای پیشنهاد سیاست های دولتی در مورد شناسایی و پرداخت انرژی تولید شده در ساختمانهای شهری ، کمک می کند.کلیدواژه ها
سیستم مدیریت انرژی خانه ، شبکه هوشمند شهری ، انرژی الکتریکی ، مدل جدیدمقالات مرتبط جدید
- بررسی ویژگیهای معماری بقعه شیخ صفی الدین اردبیلی و میزان انطباق آن با اصول (معماری دوره صفوی سبک اصفهانی)
- تحلیل رویکرد دکترین های تخصصی در حفاظت از میراث جنگ
- مطالعه گنبدخانه تاج الملک با تاکید بر شناسایی مصالح و آسیبهای رطوبتی
- ارزیابی عوامل تاثیرگذار بر روند فرسایش بافت تاریخی و ارائه راهکارها (نمونه موردی محله یونجالیق ارومیه)
- آسیب شناسی و طرح مرمت بافت تاریخی محله جلفای اصفهان با تاکید بر محله میدان بزرگ جلفا
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.