چگونه توانستم با استفاده از شیوه های مدیریت پسماند زباله، دانش آموزانم را به طبیعت علاقه مند کنم؟

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: سومین همایش بین المللی علوم تربیتی، مشاوره، روانشناسی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: RVCONF03_297
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 53
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

الهه خسروزاده

کارشناسی زمین شناسی، دانشگاه پیام نور شیراز

الناز معاشر

دانشجوی کارشناسی مدیریت مالی، دانشگاه گنبد کاووس

الهام مرزبان

کارشناسی ارشد روان شناسی بالینی، دانشگاه آزاد اسلامی تهران

نادیا رودکی

کارشناسی علوم تربیتی، موسسه زند شیراز

چکیده

امروزه بازیافت به عنوان یک مساله اساسی در حفظ سرمایه های ملی و جلوگیری از آلودگی محیط زیست مورد توجه محققان و مجریان امورشهری است. در این تحقیق سعی شده است تا حد امکان با به کار گرفتن شیوه های علمی وعملی مراحل بازیافت انواع زباله به دانشآموزان آموزش داده شود. در آغاز سال تحصیلی و با توجه به اینکه زباله ها به صورت در هم آمیخته وارد سطل زباله می شد همچنینمشاهده زحماتی که پاکبانان جهت جدا سازی و مدیریت صحیح پسماند زباله های خشک متحمل می شوند، این اندیشه در من ایجاد شدکهکودکان می توانند با بکار بردن روش های آموزش دیده شده در محل دبستان در پیشگیری از این بحران موثر باشند. لذا با توجه به شرایطکلاس خود با بکارگیری اقداماتی مانند برگزاری جلسه آموزگاران، جلسه والدین، حضور کارشناس مربوطه، تقاضای سطل های مناسب جهتتفکیک انواع زباله و تهیه نشان نگهبان طبیعت، اجرای عملی چگونگی تفکیک انواع زباله، تماشای فیلم و انیمیشن کودکانه وآموزش تهیهکاردستی و برپایی نمایشگاه، ایجاد انگیزه وعلاقه مندی به طبیعت با برگزاری مسابقات علمی فرهنگی ورزشی و اقدام خلاقانه تهیه مطلب باموضوع بازیافت جهت درس آزاد کتاب خوانداری، سعی کردم که در مدت زمان شش ماه از سال تحصیلی دانش آموزانم و اولیاء آن ها را باشیوه ها و راهکارهای مناسب تفکیک زباله آشنا سازم و در نهایت نتیجه گرفتم آموزش صحیح تفکیک انواع زباله تاثیر بسیار شگفت انگیزیدرعلاقه مندی کودکان به طبیعت و چرخه اقتصاد خانواده وجامعه دارد. خودم هم در جایگاه معلم تلاش کردم تا هر چه بهتر با شیوه هایمناسب بازیافت انواع زباله در صیانت از منابع تجدید ناپذیر طبیعت کوشا باشم.

کلیدواژه ها

مدیریت پسماند ،زباله،تفکیک،بازیافت، طبیعت.

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.