وPOKA-YOKE (ضد خطا سازی)دستگاه های پرس سنگین با استفاده از متدلوژی FMEA با رویکرد Kaizen مطالعه موردی شرکت خود رو سازی سایپا

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: هفتمین همایش سراسری بهداشت حرفه ای
  • کد COI اختصاصی: NCOHS07_110
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1104
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مجید فتوت

کارشناس مهندسی بهداشت حرفه ای

عبدالصمد احمدوند

کارشناس ارشد مدیریت محیط زیست

چکیده

بررسی پدیده های جهان بر اساس روابط علت و معلول انجام می گیرد و این بدان معناست که دنیا و پدیده های آن برای بشر قابل درک است و بشر می تواند علل پدیده ها را بیابد و آنها را کنترل نماید. در شرکت سایپا جهت کاهش ریسک کانونهای خطر و به دنبال آن پیشگیری از بروز حوادث ناگوار از سیستم شناسایی، ارزیابی و کنترل کانونهای خطر بر اساس روشهای مختلف از جمله FMEA استفاده می گردد که این مورد مدیریت های مختلف را مجاب می نماید تا در جهت پیاده سازی آن در سالنهای تحت نظر خود اقدام نمایند. یکی از مدیریت های موفق در این زمینه مدیریت پرس و قالب ابزار می باشد که با تشکیل تیم HSE متشکل از نمایندگان محترم نت ، ایمنی صنعتی ، مهندسی صنایع ، تولید و بهداشت صنعتی اقدام به شناسایی کانونهای خطر و نقاط حادثه خیز سالن پرس و قالب ابزار نموده و در رفع آن گامهای موثری برداشته اند.

کلیدواژه ها

، single action، incident، accident، risk، hazard، OHSAS18001 ، Kaizen، FMEA، POKA-YOKE و ... Two Hand Safety Device،PLC، Safety Bar، Inching Mode، triple action،double action

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.