ارزیابی ریسک به روش ETBA در یکی از واحدهای ریخته گری قزوین در سال ۸۹

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: هفتمین همایش سراسری بهداشت حرفه ای
  • کد COI اختصاصی: NCOHS07_084
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 4108
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حسین احمدی

کارشناس بهداشت حرفه ای

کریم فرد زراعی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گروه بهداشت حرفه ای

محسن کارچانی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گروه بهداشت حرفه ای

عبدالحسین پورنجف

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گروه بهداشت حرفه ای

علی محمد عباسی

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایلام گروه بهداشت حرفه ای

چکیده

< p> مقدمه و هدف: پیشرفت روز افزون و به تبع آن صنعتی شدن، سبب شده است که انسان در معرض خطرات روز افزون فراوانی قرار گیرد که تا قبل از این هرگز وجود نداشته است. امروزه شناسایی و بررسی خطرات ، روشهای متعددی وجود دارد که از آن جمله می توان به روش ردیابی انرژی و تجزیه و تحلیل سیستمهای کنترل کننده Energy Trace & Barrier Analysis اشاره نمود. مطالعه حاضر یک پژوهش از نوع توصیفی-مقایسه ای بشمار می رود که با هدف ارزیابی ریسک های موجود در واحد ماهیچه سازی شرکت بالین تک انجام می گیرد. مواد و روشها: در این تحقیق ارزیابی ایمنی با روش ردیابی انرژی و تجزیه و تحلیل سیستمهای کنترل کننده (ET&BA) و ارزیابی ریسک های شناسایی شده به روش کیفی انجام گردیده است. بدین منظور از ماتریکس ریسک ارائه شده در استاندارد نظامی آمریکا MIL-STD-۸۸۲E بهره گرفته شده است که بر اساس طبقه بندی کیفی شدت و احتمال بروز ریسک طراحی گردیده است. یافته ها: در مجموع ۱۶ ریسک شناسایی شد که ۴ مورد غیر قابل قبول، ۶ مورد نامطلوب و ۶ مورد قابل قبول با تجدید نظر می باشد. در این میان سقوط افراد از ارتفاع با عدد ریسک (۱A) بالاترین ریسک می باشد. بحث و تنیجه گیری: این تحقیق اعمال اقدامات کنترلی مناسب از طریق برقراری سیستم های نظارت و بازرسی، انجام اقدامات مهندسی، برقراری برنامه های منظم Housekeeping، آموزش مسایل ایمنی به پرسنل، برنامه تشویق و تنبیه در مورد رعایت مسائل ایمنی را جهت کاهش ریسک ها تا سطح قابل قبول پیشنهاد می کند.< /p>

کلیدواژه ها

ریخته گری، روش ردیابی انرژی و تجزیه و تحلیل سیستمهای کنترل کننده (ET&BA)، ارزیابی ریسک، حوادث

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.