بررسی استفاده از مدل هتروژن در پیشبینی عملکرد راکتور گوگردزدایی هیدروژنینفتگاز و مقایسه آن با مدل شبه هموژن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: نهمین کنفرانس بین المللی مهندسی شیمی، نفت و محیط زیست
  • کد COI اختصاصی: OGPCONF09_012
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 43
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی بخشی آنی

دکتری مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر پلی تکنیک تهران

چکیده

در برش های نفتی مانند گازوئیل مقادیری ترکیبات گوگرددار با غلظت کم و ترکیبات اشباع نشده وجود دارد که نقش اساسی در آلودگی محیط زیست ، مسمویت کاتالیست ها و خوردگی تجهیزات دارند. در پالایشگاه های امروزی واحد گوگردزدایی هیدروژنی (HDS) به منظور حذف کردن جریان پالایشگاهی از ترکیبات گوگردی مورد استفاده قرار می گیرد. راکتور این فرآیند از نوع سه فاری ا ست . راکتورهای شیمیایی می توانند به دو روش شبه هموژن و هتروژن مدل سازی شوند. عمدتا به علت سادگی از مدل شبه هموژن در شبیه سازی راکتورها استفاده می شود، فرضی که همواره می تواند صحیح نباشد. در این پژوهش با هدف بررسی دقت مدل شبه هموژن، راکتور به هر دو روش شبه هموژن و هتروژن شبیه سازی شده و نتایج آنها با یک دیگر مقایسه گردیده است .

کلیدواژه ها

فرآیند گوگردزدایی هیدروژنی ، مدلسازی، شبیه سازی، مدل شبه هموژن، مدل هتروژن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.