تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات، منابع مرتبط با فناوری اطلاعات و ظرفیت ها، قابلیت های پویا و عدم قطعیت محیطی بر فرآیند اعمال نفوذ بر منابع و قابلیت های شرکت

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF04_206
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 41
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علیرضا اسکندری

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی (بازاریابی ) واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی , زنجان، ایران

فیروزه حاجی علی اکبری

استادیار گروه مدیریت بازرگانی ، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی , زنجان، ایران

چکیده

هدف اصلی این مطالعه تاثیر قابلیت های فناوری اطلاعات، منابع مرتبط با فناوری اطلاعات و ظرفیت ها، قابلیت های پویاوعدم قطعیت محیطی بر فرآیند اعمال نفوذ بر منابع و قابلیت های شرکت می باشد. این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی واز لحاظ روش توصیفی تحلیلی ، به شیوه پیمایشی با رویکرد علی است . جامعه آماری در این پژوهش شامل کارکنان شرکتهای صنعتی استان زنجان می باشد و نمونه آماری ۲۹۷ نفر است که با استفاده از فرمول کوکران و به روش تصادفی ساده انتخاب شده است . ابزار گردآوری داده های اولیه پرسشنامه استاندارد بهل و همکاران(۲۰۲۲)، می باشد و روایی به شکل صوری و روش تحلیل عاملی با شاخص KMO (۸۹۷/۰) و همچنین پایایی آنها با گزارش ضریب آلفای کرونباخ کل (۹۳۳/۰) مورد تایید قرار گرفت . در تحلیل داده ها از روشهای آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد، که در تحلیلهای توصیفی از نرم افزارspss نسخه ۲۱ و در بخش تحلیلهای استنباطی و آزمون فرضیه های پژوهش هم از معادلات ساختاری ونرم افزار لیزرل۸/۸ استفاد شد. نتایج پژوهش با استفاده از تکنیک تحلیل مسیر نشان می دهند که منابع مرتبط با فناوری اطلاعات، قابلیت های فناوری اطلاعات و قابلیتهای پویا بر فرایند اعمال نفوذ بر قابلیت های شرکت تاثیر مع ناداری می گذارد و عدم قطعیت محیطی بر فرایند اعمال نفوذ بر قابلیت های شرکت تاثیر معناداری می گذارد. منابع مرتبط با فناوری اطلاعات ، قابلیت های فناوری اطلاعات و قابلیتهای پویا بر فرایند اعمال نفوذ بر منابع شرکت تاثیر معناداری می گذارد. عدم قطعیت محیطی بر فرایند اعمال نفوذ بر منابع شرکت تاثیر معناداری می گذارد .

کلیدواژه ها

قابلیت های فناوری اطلاعات، منابع مرتبط با فناوری اطلاعات، ظرفیت ها، قابلیت های پویا، عدم قطعیت محیطی ، فرآیند اعمال نفوذ بر منابع و قابلیت های شرکت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.