تاثیر وضعیت دنبال کننده ، روابط فرا اجتماع ی و اعتبار اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی بر نگرش برند، قصد خرید و تبلیغات شفاهی با توجه به نقش تعدیل کننده مشارکت مشتری در توسعه محصول(مورد مطالعه چاقوی زنجان در اینستاگرام)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF04_201
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 45
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محمدرضا محمدیان

دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی -تجارت الکترونیکی ، گروه مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی , زنجان، ایران

هما درودی

دانشیار گروه مدیریت بازرگانی ، واحد زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی , زنجان، ایران

چکیده

هدف اصلی این پژوهش بررسی تاث یر وضعیت دنبال کننده، روابط فرا اجتماعی و اعتبار اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی بر نگرش برند، قصد خرید و تبلیغات شفاه ی با توجه به نقش تعدیل کننده مشارکت مشتری در توسعه محصول چاقوی زنجان در اینستاگرام می باشد، این پژوهش از لحاظ هدف کاربردی و از نوع توصیفی _تحلیلی ، به شیوه پیمایشی با رویکرد علی است . جامعه آماری پژوهش حاضر، شامل کاربران دنبال کننده صنعت چاقو در اینستاگرام می باشند که نمونه آماری ۳۸۴ نفر است که با استفاده از فرمول کوکران مربوط به جامعه نامحدود و به روش تصادفی ساده انتخاب شده است . ابزار گرد آوری داده ها پرسشنامه استاندارد زانگ و همکاران(۲۰۲۲)، می باشد و روایی به شکل صوری و روش تحلیل عامل ی با شاخص (۷۵۹/۰KMO ( و همچنین پایایی آنها با گزارش ضریب آلفای کرونباخ کل (۹۰۹/۰) مورد تایید قرار گرفت . در تحلیل داده ها از روشهای آمار توصیفی و استنباطی استفاده شد، که در تحلیلهای توصیفی از نرم افزارspss نسخه ۲۱ و در بخش تحلیل های استنباطی و آزمون فرضیه های پژوهش هم از معادلات ساختاری و نرم افزار لیزرل۸/۸ استفاد شد. نتایج پژوهش با استفاده از تکنیک تحلیل مسیر نشان می دهند که وضعیت دنبال کننده بر روابط فرا اجتماعی تاثیر می گذارد، همینطور مشارکت مشتری در توسعه محصول جدید در تاثیرگذاری وضعیت دنبال کننده بر روابط فرا اجتماعی نقش تعدیلگر دارد. بطوری که با افزایش مشارکت مشتری در توسعه محصول جدید این تاثیرگذاری تقویت می شود، روابط فرا اجتماعی بر اعتبار اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی تاثیر می گذارد و اعتبار اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی بر نگرش برند و قصد خرید تاثیر می گذارد و در نهایت اعتبار اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی بر نگرش برند تبلیغات شفاهی الکترونیکی تاثیر می گذارد و در پا یان پیشنهادات کاربردی ارائه شد.

کلیدواژه ها

وضعیت دنبال کننده، روابط فرا اجتماعی ، اعتبار اینفلوئنسرهای رسانه های اجتماعی ؛ نگرش برند، قصد خرید، تبلیغات شفاهی ، مشارکت مشتری در توسعه محصول

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.