بررسی استراتژی ها و راهبردهای تامین مالی پروژههای تجدیدپذیر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF04_176
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 383
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مریم زینلی زاده

دانشجوی کارشناسی ارشد سیستمهای انرژی، دانشکده مهندسی مکانیک، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، ایران

حسین محسنی

استادیار، گروه مهندسی مالی، دانشکده مهندسی صنایع، دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی، ایران

چکیده

رشد جمعیت جهان و کاهش مناب ع سوخت های فسیلی ، نیاز به سرمایه گذاری در منابع انرژی تجدیدپذیر را افزایش می دهد. با وجود مزایای بالقوه زیست محیطی و اقتصادی انرژی های تجدیدپذیر، سرمایه گذاری در آنها کافی نیست . عوامل مختلفی مانند سیاست های دولتی ، هزینه های فناوری و مقرون به صرفه بودن، دسترسپذیری و بلوغ فناوری استحصال نفت در برخی مناطق در کاهش جذب سرمایه گذاری در پروژههای تجد یدپذیر تاثیر گذاشته است . دولت ها م ی توانند با وضع مشوقهای متنوعی ، سرمایه گذاری و تامین مالی پروژههای تجدیدپذیر را توسعه دهند. علاوه بر این ، شرکت های خصوصی نیز می توانند با سرمایه گذاری در فناوری های جدید، به توسعه این منابع کمک کنند . در این مطالعه که با استفاده از روش مطالعات کتابخانه ای و تحلیل اسنادی کیفی انجام شده است موانع اصلی سرمایه گذاری ، مشوقها و استراتژی های ضروری برای تسریع فرآیندهای سرمایه گذاری و گذار از انرژی های فسیلی به منابع تجدیدپذیر بررسی می شود. از جمله این مشوقها ، می توان به کمک های مالی دولتی ، معافیت های مالیاتی ، قیمت گذاری تضمینی برای برق تجدیدپذیر، سیستم های گواهینامه تجدیدپذ یر و ایجاد بازارهای رقابتی برای انرژی های تجدیدپذیر اشاره کرد. استراتژی هایی مانند وضع استانداردهای تجدیدپذ یر، سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه فناوری های جد ید، سادهسازی فرآیندهای صدور مجوز، توسعه مدلهای مالکیت خلاقانه و آموزش و آگاهی رسانی عمومی در این مطالعه مورد بررسی قرار می گیرند.

کلیدواژه ها

سرمایه گذاری ، تامین مالی انرژی های تجدیدپذیر، سیاست های دولتی ، مشوقهای متنوع

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.