مدیریت زنجیره تامین در شرایط اقتصادی نامطمئن

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF04_098
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 74
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

زهرا زنبق

دکتری مهندسی کامپیوتر, دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد،یزد

زهره تشکری

دانشجوی کارشناسی ارشد تجارت الکترو نیک، دانشگاه آزاد واحد بافق، بافق

چکیده

پژوهش حاضر یک پژوهش مروری است که به مدیریت زنجیره تامین در شرایط اقتصادی نامطمئن می پردازد. عدم اطمینان اقتصادی درک شده پیامدهای سیاست اقتصادی خرد و کلان قابل توجهی دارد. به طور خاص، عدم قطعیت در مورد سیاست های پولی و مالی تاثیر زیادی بر کل اقتصاد دارد. عدم قطعیت های سیاستی همیشه نقش مهمی در شکل دهی به نتایج اقتصادی ایفا کرده است ، جهان به هم پیوسته است و آنچه در یک بخش اتفاق می افتد می تواند بر قسمت دیگر تاثیر بگذارد. پیچیدگی به طور قابل توجهی در دنیای امروز افزایش یافته است که به خودی خود منجر به عدم اطمینان بیشتر می شود. شرکت ها سیاست های محافظه کارانه ی بیشتری را در زمانهای عدم قطعیت اقتصادی بالا، زمانی که هزینه وامگیری افزایش می یابد، اجرا می کنند. با گسترش این مسائل و جهانی شدن توجه به به رقابت پذیری در زنج یره تامین ، باید سرلوحه فعالیت ها قرار گیرد. برای اداره صحیح زنجیره تامین لازم است تا نسبت به خدمات عالی به مشتریان، هزینه های پایین و زمان چرخه کوتاه اطمینان حاصل کنیم . امروزه راه حل توانمند رسیدن به مزیت هزینه ای لزوما حجم محصولات و مقیاس اقتصادی نیست ، بلکه مدیریت زنجیره تامین است . توسعه پایدار، اقتصادهای اصلی جهان ایجاد یک زنجیره تامین مدور را به عنوان مسیر اساسی برای شکستن محدودیت های منابع و محیطی ، مقابله با تغییرات آب و هوا و پرورش نقاط رشد اقتصادی جدید در نظر می گیرند بنابراین استفاده از زنجیره ی تامین مدور در شرایط اقتصادی نامطمئن می تواند یک راه کار مناسب باشد..

کلیدواژه ها

زنجیره تامین ، شرایط اقتصادی ، عدم اطمینان، مدیریت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.