بررسی نقش مشوقهای فروش بر روی تمایل به پرداخت قیمت مضاعف برای محصول (مطالعه موردی : داروخانه های خصوصی شهرکرمانشاه)

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی نوآوری در مدیریت کسب و کار و اقتصاد
  • کد COI اختصاصی: IBAEONF04_093
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 24
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

آیتک زیوری اسد

گروه مدیریت، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاداسلامی، کرمانشاه، ایران

سیدحامد فیض جوادیان

گروه آمار، واحد کرمانشاه، دانشگاه آزاد اسلامی، کرمانشاه، ایران

چکیده

این پژوهش رابطه بین برخی از مشوقهای فروش بر میزان تمایل به پرداخت قیمت مضاعف را بررسی می کند. هدف از انجام این پژوهش بررسی نقش مشوقهای فروش بر روی تمایل به پرداخت قیمت مضاعف در داروخانه های شهر کرمانشاه است . برای نیل به این هدف از ابزار پرسشنامه استفاده شده است . روش این پژوهش از نظر هدف از نوع کاربردی و از منظر شیوه جمع آوری اطلاعات و بررسی آنها از نوع همبستگی می باشد. در این پژوهش تجزیه و تحلیل های صورت گرفته در دو سطح انجام گرفته است . سطح اول آمار توصیفی که به منظور بررسی فراوانی ، درصد، میانگین و انحراف معیار نمونه مورد استفاده قرار گرفته است و سطح دوم آمار استنیاطی که در آن ضریب همبستگی پیرسون به منظور بررسی فرضیه ها استفاده شده است . جامعه مورد نظر در این پژوهش داروخانه های خصوصی شهر کرمانشاه بوده که تعداد آنها ۲۱۸ عدد میباشد که ۱۴۰ عدد آنها به صورت تصادفی طبقه ای به عنوان نمونه انتخاب شده است . سپس با استفاده از نرم افزار SPSS۲۲ به بررسی رابطه بین متغیرها و آزمون فرضیه ها پرداخته شده است . نتایج به دست آمده حاکی از آن بوده که برای ترغیب داروخانه ها به خرید محصولهای دارویی مشابه با قیمت بالاتر، می توان از ارائه کالابرگ(کوپن ها ) تخفیف های نقدی ، ارائه نمونه کالای رایگان، انجام قرعه کشی و اهدای جوایز استفاده نمود. بنابراین با توجه به اینکه محصولات عرضه شده از چه نوع دارویی است و نیازمند چه نوع تبلیغاتی می باشد می توان از هریک از مشوقهای فوق در جای مناسب استفاده نمود.

کلیدواژه ها

مشوقهای فروش، قیمت مضاعف ، داروخانه ، همبستگی ، پیرسون

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.