استفاده از منابع تعامل در آزمون های دوره های GCSE EFL و ESL: کاربرد عملی نظریه ارزیابی [به زبان انگلیسی]

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: فصلنامه زبان کاوی کاربردی، دوره: 7، شماره: 1
  • کد COI اختصاصی: JR_IERF-7-1_001
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 83
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

اسما ساری

PhD Student, Department of English Language and Literature Faculty of Arts, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia

هشام الیوسف

Professor, Department of English Language and Literature Faculty of Arts, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia

چکیده

این مقاله اثربخشی تعامل را به عنوان زیرمجموعه چارچوب ارزیابی مارتین و وایت (۲۰۰۵) در دوره مطالعاتی ارزیابی های خواندن انگلیسی IGCSE نشان می دهد. این مطالعه بر نحوه تعامل نویسندگان آزمون IGCSE با خوانندگان خود و نحوه شکل گیری و گفتگو با بهره گیری از زبان ارزشیابی متمرکز می باشد. این مطالعه از یک طرح تحقیقی ترکیبی برای بررسی منابع تعامل در چهار آزمون خواندن IGCSE EFL/ESL استفاده کرده است. تجزیه و تحلیل چهار آزمون IGCSE EFL و ESL با استفاده از سامانه Engagement نشان داد که ترجیحات زبانی متفاوتی در بین آزمون دهندگان EFL و ESL وجود دارد. در حالی که هر دو آزمون دارای تعداد بیشتری از منابع هتروگلاس و «قراردادی» بودند، نحوه توزیع این عناصر در پرتو هدف و نوع ارزیابی هر امتحان تفاوت ایجاد می کرد، یعنی ویژگی تعامل در متون EFL برای ارائه چالش برانگیزتر استفاده گشت. این درحالی است که کیفیت متون ESL واضح تر در نظر گرفته شدند. درک کامل ویژگی های زیربنایی مشارکت می تواند به فراگیران کمک کند تا موقعیت های خلاقانه را تشخیص دهند، و تاثیر انتخاب های زبانی را ارزیابی کنند، هدف نوشتن را شناسایی کنند، و همچنین ایدئولوژی ها و اثربخشی اصولی را درک کنند. مقایسه بین متون ESL و EFL نشان می دهد که توجه بیشتر به حضور نویسنده و چالش های مذاکره صوتی از طریق مطالعه منابع تعامل، می تواند به آمادگی مشارکت کنندگان در آزمون EFL و ESL IGCSE برای عملکرد موثرتر کمک کند و همچنین درک متن آنها را افزایش داده و سبب تقویت مهارت های خواندن انتقادی گردد.

کلیدواژه ها

Language Teaching, Appraisal Framework, Engagement System, IGCSE Exam, IGCSE EFL/ESL Reading Tests, آموزش زبان, چارچوب ارزیابی, چارچوب تعامل, آزمون IGCSE EFL, آزمون IGCSE, آزمون ESL

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.