راهکارهای توانمند سازی افزایش درآمد شهرداری در شهرهای کوچک و متوسط
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و پنجمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- کد COI اختصاصی: ICRSIE08_544
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 306
نویسندگان
دانشجو کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری
دانشجو کارشناسی ارشد برنامه ریزی شهری
استادیار دانشگاه غیرانتفاعی آپادانا
چکیده
شهرداری ها یکی از ارکان دموکراسی شهری و ستون حکمروایی مطلوب هستند. برای شهرداری ها نیاز به توسعه فرآیند تصمیم گیری که بتواند امکان تدوین اجرای راهکارهای فعال در مقابله با شرایط متحول را فراهم نماید، شدیدا احساس می شود به گونه ای که از یک سو انتظار مردم افزایش یافته است و آنان خواهان انواعی از نظام های مدیریتی و برنامه ریزی شهری اند که در دسترس بوده و در مقابل نیازهای آنان پاسخگو و مسول باشند و از سوی دیگر منابع مالی و دیگر منابع شهرداری ها هر روز محدودتر می شود و نوآوری در فن آوری حیطه مداخله شهرداری ها را دچار تغییرات عدیده ای نموده است. از این رو کسب درآمد از منابع پایدار در طول زمان موجب تقویت شهرداری ها و فعال تر و مفیدتر شدن نقش آنها در مدیریت امور شهری و باعث می شود پاسخگویی مناسبی به نیازهای شهروندان در محیط شهری داشته باشند. دستیابی به روش های جدید تامین منابع درآمدی پایدار و مطمئن و بدون پیامدهای ناگوار اقتصادی، اجتماعی و سیاسی نقش بسیار موثری در رضایتمندی شهروندان، سرعت بخشیدن به توسعه و عمران محدوده های شهری و در نهایت مدیریت مطلوب شهرها دارد. از این رو این تحقیق با هدف معرفی درآمدهای ثابت شهرداری برای شهرهای متوسط می باشد. روش بکار رفته بصورت توصیفی-تحلیلی بوده که در یک کلیت منطقی و علت و معلولی در قالب فرایند علمی، با استفاده از منابع اسنادی و کتابخانه ای به بحث و نتیجه گیری پرداخته و در نهایت پیشنهاداتی به جهت ارتقاء کمی و کیفی برنامه ریزی شهری در نظام مدیریت شهری مطرح می گردد.کلیدواژه ها
شهر، شهرهای کوچک و متوسط، شهرداری، درآمدپایدارمقالات مرتبط جدید
- Investigating Edible coatings and their effect on food stability
- Statistical Methods in Food Science Research: A Comprehensive Overview
- آینده آموزش ریاضی از نگاه هوش مصنوعی
- Note on the total ۲-rainbow domination number in trees
- افزایش سرعت کلاسه بندی عکس ها در پایگاه داده اوراکل با استفاده ازالگوریتم های یادگیری عمیق
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.