استفاده از علم بایونیک در نمای تطبیق پذیر با بهره گیری از الگوهای ایرانی_اسلامی
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: هشتمین کنفرانس بین المللی پژوهش در علوم و مهندسی و پنجمین کنگره بین المللی عمران، معماری و شهرسازی آسیا
- کد COI اختصاصی: ICRSIE08_409
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 132
نویسندگان
دانشجوی ارشد فناوری معماری گرایش بایونیک، دانشکده هنر و معماری، دانشگاه مازندران، مازندران، ایران
دانشجوی ارشد طراحی شهری، دانشکده هنر، معماری و شهرسازی، دانشگاه شیراز، شیراز، ایران
چکیده
امروزه نماها در واقع مغز متفکر ساختمان بوده که تا حد زیادی در کنترل نور روز و تامین آسایش استفاده کنندگان نقش تعیین کننده ای دارند . در طبیعت موجودات زنده با تغیرات محیطی، سازگار شده و هماهنگ با ارگانیسم طبیعی تعغیر میابند. این تغییرات با مصرف حداقل انرژی و در سازگاری کامل با محیط اطراف خود صورت می پذیرد. تمرکز بر روش های بیونیک می تواند دیدگاه ها و راه حل های نوآورانه را به همراه داشته باشد. یکی از اهداف این پژوهش استفاده از این راهکارها در طراحی نمای تطبیق پذیر با محیط اطرف به منظور کنترل نور روز و تامین نیاز کاربران میباشد. با توجه به ملاحظات فرهنگی در طراحی نما، نماهای تطبیق پذیر، حاوی راهکارهایی برای بازآفرینی هندسه ایرانی اسلامی است. بنابراین نما میتواند ابزاری برای تولید هندسه هایی باشدکه از طریق مکانیزم های باز و بسته شونده، در بهینه سازی ارتباط درون و بیرون بنا موثر باشد.کلیدواژه ها
نمای تطبیق پذیر، علم بایونیک، نور روز، الگوهای ایرانی_اسلامیمقالات مرتبط جدید
- تاثیر رهبری تحول افرین بر عملکرد سازمانی با نقش میانجی فرهنگ سازمانی
- کاربرد اسپکتروفوتومتر و بینایی ماشین در بهبود کیفیت و کنترل فرآیند صنعت چاپ
- روش های یادگیری مبتنی بر پروژه و ارتقاء مهارت های کلیدی
- دستاوردهای سازمان های صنفی در صنعت ساخت کشور ایران
- بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی رسانه های اجتماعی در موفقیت پروژه و رابطه آن با ارتباطات پروژه و جهت گیری فناوری(مطالعه موردی شرکت ملی حفاری ایران)
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.