تاثیر بازخورد بر بهبود فرایند آموزش و یادگیری

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی افق های نوین در آموزش و پرورش در هزاره سوم
  • کد COI اختصاصی: CSECO01_478
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 35
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

فاطمه فروغی فر

۱- کارشناسی آموزش ابتدایی ، آموزگار ، کد ملی: ۰۶۳۰۳۶۵۳۷۷

راضیه بارانی خو

۲- کارشناسی آموزش ابتدایی، مدیر آموزگار ، کد ملی: ۵۸۶۰۱۱۲۴۵۹

ساره ابراهیمی قلعه قاضی

۳- کارشناسی ارشد ریاضی ، آموزگار ، کد ملی: ۳۳۹۱۶۹۹۸۵۱ ftm.foroughifar@gmail.com

چکیده

این مقاله به بررسی اهمیت کیفیت آموزش و یادگیری در روند آموزش می پردازد و نقش اساسی بازخورد در بهبود آنها را مورد بررسی قرار می دهد. در قسمت مقدمه، تعریف کیفیت آموزش و یادگیری مورد بحث قرار می گیرد و سپس تاثیر بازخورد بر بهبود این دو مساله بررسی می شود.در بخش بعدی، تاثیر بازخورد بر بهبود کیفیت آموزش و یادگیری دانش آموزان مورد ارزیابی قرار می گیرد و مزایای ارائه بازخورد در فرآیند آموزش و یادگیری بیان می شود. همچنین، در این بخش به تاثیر بازخورد در افزایش تمرکز و انگیزه دانش آموزان پرداخته می شود.سپس، در بخش "روش های ارائه بازخورد"، روش های مختلفی که برای ارائه بازخورد مورد استفاده قرار می گیرد، بررسی می شود. این شامل روش های کتبی، شفاهی و الکترونیکی است.در بخش بعدی، موانعی که ممکن است در استفاده از بازخورد برای بهبود کیفیت آموزش و یادگیری وجود داشته باشد، مورد بررسی قرار می گیرد. سپس، روش های پژوهشی که برای انجام این مطالعه استفاده می شود، توضیح داده می شود.در بخش پایانی، نتایج به دست آمده از پژوهش ارائه شده و پیشنهاداتی برای استفاده بهینه از بازخورد به منظور بهبود کیفیت آموزش و یادگیری دانش آموزان ارائه می شود. در نهایت، اهمیت بازخورد در بهبود کیفیت آموزش و یادگیری مورد تاکید قرار می گیرد و تاکید می شود که با استفاده مناسب از این ابزار، می توان کیفیت آموزش و یادگیری دانش آموزان را بهبود بخشید.

کلیدواژه ها

واژگان کلیدی: کیفیت تدریس، کیفیت یادگیری، بازخورد، روش های ارائه بازخورد، موانع استفاده از بازخورد.

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.