بررسی نقش مدیر مدرسه در پرورش خلاقیت و نوآوری دانش آموزان
- سال انتشار: 1402
- محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
- کد COI اختصاصی: RTTCH02_1554
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 127
نویسندگان
کارشناسی، تربیت بدنی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف آبادآموزش و پرورش شهرستان نجف آباد، دبستان پسرانه شهید حری
کارشناسی ، مدیریت بازرگانی، دانشگاه اصفهانآموزش و پرورش شهرستان نجف آباد، دبستان شهید اصغر امید
چکیده
هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش مدیر مدرسه در پرورش خلاقیت دانش آموزان میباشد. این تحقیق با روش تحلیل محتوا و با رویکرد کیفی و به صورت علمی مروزی انجام گرفته است و از طریق مطالعه کتابخانه ای اسنادی بوده است. دانش آموزان در هر سنی باید با خلق کردن یاد بگیرند. این به ترکیب اطلاعات کمک میکند و لذت و معنا را در تجربه آموزشی آنها به ارمغان می آورد. آموزش خلاق زمانی است که دانش آموزان بتوانند از تخیل و تفکر انتقادی برای ایجاد اشکال جدید و معنادار ایده ها استفاده کنند تا بتوانند ریسک کنند. مستقل و انعطاف پذیر باشند. به جای اینکه به دانش آموزان آموزش داده شود آنچه آموخته اند را تکرار کنند. یاد می گیرند که توانایی خود را برای یافتن راه حلهای مختلف برای یک مشکل توسعه دهند. رهبری خلاق توانایی ایجاد و تحقق راه حل های نوآورانه به ویژه در مواجهه با شرایط ساختاری پیچیده یا در حال تغییر است. این به افرادی اشاره دارد که وقتی همه چیز در حال تغییر است و رویکردهای جدید هنوز ناشناخته هستند همچنان میتوانند هدف را برای تیم خود شفاف کنند. مدیر مدرسه نقش مهمی در ایجاد محیط مناسب برای شکوفایی نوآوری دارد.کلیدواژه ها
خلاقیت نوآوری مدیریت مدیریت خلاقمقالات مرتبط جدید
- نقش هوش مصنوعی در شخصی سازی فرآیندهای آموزشی
- بررسی کاربرد و اثر بخشی بازی های رایانه ای موثر بر درمان کودکان دارای نشانه های اختلال کم توجهی- بیش فعالی (یک مرور نظام مند)
- بررسی رابطه بهزیستی روانشناختی و تاب آوری با کیفیت زندگی معلمان مشهد
- توانمندسازی و توسعه حرفهای معلمان دارای دانش آموز با نیازهای ویژه
- اثربخشی مداخله اموزش ارتباط بدون خشونت برمهارت های بین فردی و تاب آوری در کودکان کار
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.