بررسی تاثیر تغییر ساعات اموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش اموزان ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH02_1507
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 40
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ندا مزرعاوی

کارشناسی ارشدروانشناسی تربیتی دانشگاه آزاد دزفول

سیده فاطمه میری

کارشناسی دبیری علوم اجتماعی دانشگاه آزاد بابل

سکینه چشم الوس

کارشناسی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فرهنگیان بوشهر

فخرالسادات مستولی زاده

کارشناسی ارشد زبان و ادبیات فارسی دانشگاه آزاد دهاقان

زینب رضایی خلته

کارشناسی ارشد آموزش ابتدایی دانشگاه بردسکن مشهد

چکیده

در بخش مطالعات پیشین ، مطالعات قبلی در این زمینه مورد مرور قرار می گیرند و نتایج آنها بررسی می شوند. همچنین ، محدودیت ها و نقاط قوت مطالعات قبلی نیز مورد بررسی قرار می گیرند. در بخشروش تحقیق ، طراحی تحقیق ، جامعه آماری ، روش نمونه گیری و ابزارهای جمع آوری داده مورد بررسی قرار می گیرند. در بخش تحلیل دادهها، توصیف دادهها، تحلیل آماری و تفسیر نتایج ارائه می شود.در بخش نتایج تحقیق ، تحلیل نتایج و مقایسه آنها با مطالعات قبلی صورت می گیرد و نتایج تفسیر می شوند. در فصل نتیجه گیری ، یافته های تحقیق مرور می شوند و تاثیر تغییر ساعات آموزشی بر پیشرفت تحصیلی بررسی می شود. همچنین ، پیشنهادات برای تحقیقات آتی نیز ارائه می شوند. در پیوست ها، فرمهای استفاده شده در تحقیق ، جداول و نمودارهای تحلیل دادهها و منابع و مآخذ استفاده شده آورده شده است یکی از عوامل ایجاد بیماری های روانی برآورده نشدن نیازهای بیولوژیک انسان است . خواب از مهم ترین این نیازهاست که اگر این نیاز برآورده نشود در فرد تنش و زمینه سلامت روانی نامطلوب ایجاد می شود.از طرفی خواب ناکافی ، کیفیت بد خواب و خواب آلودگی از مشکلات شایع مرتبط با یادگیری ، حافظه و عملکرد تحصیلی در کودکان و نوجوانان است . از این رو هدف این پژوهش این است تاثیر تغییر ساعت شروع آموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی مورد بررسی قرار دهد. رویکرد اصلی این پژوهش بر پایه مطالعه اسنادی و کتابخانه ای است . وبرای رسیدن به اهداف این پژوهش مقالات مرتبط در منابع اینترنتی و کتابخانه ای مورد بررسی قرار گرفت .یافته های این پژوهش نشان داد که تاخیر در ساعت شروع مدرسه می تواند منجر به فواید مداوم در طول خواب، هوشیاری روزانه و سلامت روانی حتی موفقیت تحصیلی را برای دانش آموزان فراهم کند. از این رو میتوان قضاوت کرد که اجرای این طرح در عین محدودیت هایی که دارد، در کنار آن مزایای چشمگیری نیز به همراه دارد.این مقاله با عنوان ”اثرگذاری تغییر ساعات آموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی ” به بررسی تاثیر تغییر ساعات آموزشی بر پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی می پردازد. در مقدمه ، مسئله مورد بررسی تعریف شده و اهمیت موضوع برجسته شده است . همچنین ، هدف تحقیق و روش تحقیق نیز مورد بررسی قرار می گیرند. مفاهیم اساسی ، تعریف ساعات آموزشی و پیشرفت تحصیلی ارائه می شود و عوامل موثر بر پیشرفت تحصیلی بررسی می شوند. همچنین ، تاثیر ساعات آموزشی بر پیشرفت تحصیلی نیز مورد بررسی قرار می گیرد.

کلیدواژه ها

تغییر ساعت آموزشی، پیشرفت تحصیلی، آموزش ابتدایی،دانش اموزان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.