کاربرد فناوری در آموزش و یادگیری دانش آموزان دوره متوسطه

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH02_1430
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 49
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

مهرانگیز زارعی

کارشناسی، الهیات، استان فارس، شیرا ز

ابوالفضل زارعی

کارشناسی، علوم تجربی، استان فارس، شیراز

چکیده

نقش توجه وقصد یادگیری در فراگیری شناخت اهمیت ویژه ای دارد.نقش کنش دانش آموز در فراگیری شناختی کاملآ به نوع دانشی که قرار است فرا گرفته شود بستگی دارد. هراکتسابی متضمن پردازش فعال اطلاعات در ذهن دانش آموز است . از این رو هیچ نوعی از یادگیری غیر فعال نیست . ممکن است دانش بیانی از طریق تجارب معمول با کاردر دنیای ریزپردازنده ها و مشاهده وپردازش اطلاعات ارائه شده فرا گرفته شود پاره ای از روشهای جدید آموزشی به منظور بهره گیری از یادگیری ارادی وانگیز سعی در تحریک کیفیت دقت خود انگیخته دانش آموز دارد.روشهای جدید به طرق گوناگون در محیط یادگیری دانش آموز دخل و تصرف می کند. تکنولوژی جدید پدیدآمدن موقعیتهایی راکه به طور اخص برای برانگیختن توجه و انگیزه طراحی شده باشد ممکن می سازد.فناوری، نقش بی تردیدی در بهبود و ارتقاء فرآیند آموزش و یادگیری دارد و تاثیرات چشم گیری بر روی اهمیت و کارآیی یادگیری و آموزش دارد. این چکیده به بررسی اهمیت فناوری در آموزش موثر می پردازد. تکنولوژی در آموزش به وسیله ای قدرتمند تبدیل شده است که قادر است تا با ارائه ابزارها، منابع و محیط های تعاملی به دانش آموزان، فرصت های بی نظیری را برای یادگیری فراهم کند. ترکیب فناوری با فرآیند آموزشی ، باعث افزایش تعامل و مشارکت فعال دانش آموزان دوره متوسطه در فرآیند یادگیری می شود. تاثیرات اثربخش فناوری در آموزش به دلیل تجسم پذیری و تعاملی بودن محتوا، افزایش تمرکز و توجه ، تسهیل در انتقال مفاهیم پیچیده، و ایجاد محیطی دلپذیر و متنوع برای یادگیری به خوبی به چشم می آید. توانایی هماهنگی فناوری با نیازها و سبک های یادگیری مختلف دانش آموزان، به ویژه در دورههای تعلیمی مختلف ، از دیگر مزایای اساسی است . همچنین ، استفاده از فناوری در آموزش می تواند به توسعه مهارتهای ارتباطی ، همکاری و حل مسائل در دانش آموزان کمک کند. این ابزارها می توانند فرصت های یادگیری تعاونی و تحت نظارت را ترویج کنند که به تقویت توانمندی های اجتماعی و تفکر انتقادی کمک می کند. در نهایت ، اهمیت فناوری در آموزش با توجه به این تاثیرات گسترده و مثبت ، اجتناب ناپذیر به نظر می رسد. ترکیب مهارتهای فناوری اطلاعات و ارتباطات با فرآیند آموزشی ، به معنای ایجاد یک محیط پویا و تعاملی برای یادگیری است که به دانش آموزان دوره متوسطه کمک می کند تا با موفقیت به دنیای پیچیدهتر و تغییرپذیرتر امروز و فردا پیوند بخورند.

کلیدواژه ها

یادگیری، آموزش،کاربرد فناوری، آموزش و پرورش، دانش آموزان دوره متوسطه

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.