واکاوی تاثیر روشهای آموزشی براختلالات خواندن دانش آموزان ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH02_0733
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 30
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سیدعلی حسینی

کارشناس ارشدعلوم تربیتیآموزگارپایه چهارم استان همدان

چکیده

مشکلات خواندن از اساسی ترین مشکلاتی است که کودکان با نارساییهای ویژه یادگیری با آن مواجه هستند، زیرا کودکی که نمی تواند بخواند شانس بسیار کمی جهت موفقیت تحصیلی در مدرسه دارد. بنابراین هدف از پژوهش حاضر واکاوی تاثیر روشهای آموزشی براختلالات خواندن دانش آموزان ابتدایی است . روش پژوهش توصیفی و جزء تحقیقات مروری است که در این راستا از مطالعات کتابخانه ای و تحقیقات پیشین برای جمع آوری اطلاعات استفاده شده است . بررسی مطالعات انجام شده نشان داد که بین اختلال خواندن و دیگر اختلالات به ظاهر مجزا (مانند اختلال نقض توجه وتمرکز، بیش فعالی و اختلالات حرکتی و ...) چالش های مهمی وجود دارد و اینکه هرچند اختلال خواندن می تواند ناشی از موارد گوناگون باشد اما قابل شناسایی و درمان است و نباید این اختلال یادگیری را در زمره ی کم ذهنی یا عقب ماندگی قرار داد چراکه با راهکارهایی علمی و عملی به شکلی شایان می توان اختلال های مورد نظر را برطرف ساخت . قابل ذکر است که مربیان و معلمان آموزش استثنائی باید خود نیز در این زمینه آموزشومهارتهای لازم را دیده باشند تا با داشتن تخصص و دانش مورد نیاز، در راستای رفع نواقص یادگیری و موفقیت تحصیلی دانش آموزان قدم بردارند

کلیدواژه ها

اختلال خواندن، نارساخوانی ، روش درمانی ، دانش آموز

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.