نقش معلم در یادگیری سیار

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH02_0600
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 44
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سارا محمدیان

کارشناسی تکنولوژی طراحی و دوخت دانشگاه سوره کرمان

جلال الدین شمس الدین نژاد

کارشناسی ارشد فقه و حقوق اسلامی دانشگاه آزاد جیرفت

محبوبه مرادی

کارشناسی ارشد فیزیک هسته ای دانشگاه پیام نور تهران شرق

خدیجه بیرانوند

کارشناسی آموزش ابتدایی دانشگاه آزاد پلدختر

چکیده

نظام نوین آموزش و پرورش، برای برقراری هر چه بیشتر ارتباط بین معلم و فراگیر و تاثیر گذاری بهتر نظام آموزشی به منظور دست یابی به اهداف تعیین شده خود، علاوه بر توجه بر محتو ای آموزش، در تلاش است تا با استفاده از راهکارهای مختلف و توجه بیشتر برعناصر آموزشی ، اعم از بازنگری در فلسفه آموزش و پرورش، بازخوا نی نقشهای آموزشی مدارس و نحوه تعامل معلم ، مسئولان مدارس ومحیط یادگیری فراگیر، توجه به استفاده از ابزارهای نوین و تکنولوژیهای جد ید همانند فن آوریهای اطلاعات ی ،تحول در برنامه ریز ی درسی و مدیریت آموزشی و نظا یر آن این نظر را تحقق بخشد. با پیشرفت تکنولوژی لوازم فناوری نیز تغییرکرده است . فناوریهای مورد استفاده در امر تعلیم و تربیت بر حسب شرایط یادگیری جدید دچار تغییرات جدید شده است . یادگیری سیار ممکن است هم در کلاس درس و هم در فضای باز، در محیط های رسمی و غیررسمی انجام شود. از آنجایی که یادگیری سیار می تواند در خارج از کلاس نیز انجام شود، بدون نظارت معلم ، ممکن است توسط معلم به عنوان یک تهدید در نظر گرفته شود . در یادگیری رسمی ، معلم در انتخاب برنامه مناسب ، مناسب با سطح خاص فراگیران با مشکلاتی مواجه است . اگر اپلیکیشن موبایل بر اساس نیازهای فراگیران طراحی شده باشد،در بهبود عملکرد آنها موثر تلقی می شود و به نتایج یادگیری مثبت کمک می کند. در این مطالعه به بررسی پتانسیل های بسترهای یادگیری سیار جهت پیشبرد اهداف آموزشی با مرور ادبیات موجود به روش توصیفی پرداخته شده و در ادامه رهنمودهایی جهت بهره مندی و خودکارآمدی بیشتر معلمان از این قابلیت ارائه شد.

کلیدواژه ها

تکنولوژی ، فناوری اطلاعات، معلم ، مدرسه ، نظام آموزش و پرورش یادگیری سیار، فراگیرا ن

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.