افزایش خلاقیت در کلاس درس چند پایه : روشها و ابزار آموزشی موثر

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی تازه های روانشناسی تکاملی و تربیتی
  • کد COI اختصاصی: RTTCH02_0015
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 116
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

جان بی بی جارزهی

فوق دیپلم آموزش ابتدایی،دانشگاه آزاد،پردیس سیب وسوران آموزش و پرورش شهرستان سیب وسوران

اسماء ملازهی

لیسانس آموزش ابتدایی،پردیس زاهدانآموزش و پرورش شهرستان سیب وسوران

عایشه هونکزهی

فوق دیپلم آموزش ابتدایی،دانشگاه آزاد،سراوانآموزش و پرورش شهرستان سیب وسوران

چکیده

کلاس درس چندپایه یک کلاسی است که دانش آموزان با سطوح مختلف دانش و توانایی در آن حضور دارند. این کلاسها مزایایی مانند تعامل بین نسلی ، تنوع فرهنگی ، همکاری و همیاری ، و انعطافپذیری را دارند. اما چالش هایی مانند تفاوت در نیازها و علایق ، تنظیم زمان و فضا، و ارزیابی منصفانه را نیز به همراه دارند. برای موفقیت در کلاس درس چندپایه ، معلمان باید از روشها و فعالیت های خلاقانه ای استفاده کنند که دانش آموزان را درگیر، مشارکت پذیر، و یادگیرنده کنند. برخی از این روشها عبارتند از: برگزاری جلسات طوفان فکری گروهی برای تولید ایدههای جدید و حل مسائل .میزبانی بازی های نمایشی برای آزمودن دانش و مهارتهای دانش آموزان به صورت سرگرم کننده و رقابتی .نمایش شخصیت های تاریخی ، ادبی ، یا علمی توسط دانش آموزان برای ارائه اطلاعات و تقویت مهارتهای ارتباطی و هنری . شبیه سازی میان آموخته ها و اتفاقات زندگی روزمره و سرگرمی ها برای ربط دادن مطالب درسی به واقعیت و افزایش انگیزه و علاقه . تدریس معکوس یا تدریس توسط همسالان برای ایجاد احساس مسئولیت ، قدرت، و خودکارآمدی در دانش آموزان و بهره گیری از دانش و تجربه های یکدیگر.این روشها می توانند به افزایش خلاقیت ، تفکر انتقادی ، همکاری ، و یادگیری عمیق در کلاس درس چندپایه کمک کنند. معلمان باید با توجه به محتوا، هدف، و شرایط کلاس خود، روشهای مناسب را انتخاب و اجرا کنند. همچنین باید بازخورد و ارزیابی منصفانه ای را برای دانش آموزان ارائه دهند تا نقاط قوت و ضعف آنها را شناسایی و رفع کنند.

کلیدواژه ها

خلاقیت ،همیاری ،مشارکت ،معلمان

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.