بررسی و تحلیل ریسک در مدیریت بازاریابی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: پانزدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، تجارت جهانی، اقتصاد، دارایی و علوم اجتماعی
  • کد COI اختصاصی: MWTCONF15_006
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 92
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

عبدالحسین علی پور

دانشجوی دکتری حسابداری

چکیده

بازاریابی شامل: تحقیقات بازاریابی، تبلیغات، ترفیعات، بسته بندی، توزیع، خدمات قبل از فروش، حین فروش و پس از فروش می باشد که منتهی به فرآیند فروش و رضایت مشتری می شود.بازاریابی، از فرآورده گرایی به بازارگرایی و امروزه به مشتری گرایی روی آورده است. اگر به خاطر داشته باشید در گذشته مجبور بودیم از بین کالاهای موجود در بازار که هیچ تنوعی نداشتند، یکی راء آن هم پس از اشتراک در یک صف طولانی، انتخاب کنیم که در واقع در محاصره انحصارطلبان بازار بودیم و هیچ حق انتخابی نداشتیم، تولید کنندگان نیز با افزایش حجم تولید تک محصولی و انبوه خود، سعی در کسب سود بیشتر داشتند و بازارها غالیا دارای شکل انحصاری بودند و آنچه مردم به اجبار خریداری می کردند، کالا یا خدمات تند بازار محسوب می شد اما امروز مشتری بر تمام اجزای بازار مقدم است، زیرا مشتری است که کمیت، کیفیت، بسته بندی، حجم و شکل محصول را تعیین می کند. به عنوان مثال شرکت خودرو سازی تویوتا، سال هاست که برای مشتریان خود حق انتخاب و تغییر تمام امکانات جانبی (آپشن) خودرو را لحاظ نموده است که مشتری در فرم ثبت خرید محصول می تواند علاوه بر انتخاب رنگ و مدل خودرو، مواردی از قبیل: رنگ تودوزی خودرو، رنگ داشبورد و فرمان، حجم موتور، نوع رینگ، سیستم صوتی و تصویری و.. را نیز به مدیران فروش و بازاریابی شرکت منتقل کند و مدیران بخش تولید برحسب سفارشات واصله در کمترین زمان ممکن، خودرو را مونتاژ و به واحد فروش ارایه می کنند. این امر تا جایی پیش رفته است که این شرکت عظیم و خوش آوازه خودروسازی، امروزه حجم عظیمی از تولیدات خود را بر روی اقیانوس های آزاد و در کشتی های پهن پیکر و عظیم الجثه خود، بدون پرداخت عوارض و مالیات و بدون از دست دادن زمان، در مسیر رسیدن به بندر مقصد، تولید می نماید. بدین شکل که قطعات از بنادر ژاپن بارگیری و تا رسیدن به مقصدهایی از جمله بنادر اسپایی، اروپایی و آمریکایی طبق لیست های سفارش، مونتاژ، تست و آماده می گردند

کلیدواژه ها

بازاریابی دیجیتال، محیط دیجیتال، رفتار مصرف کننده، ارتباط با مصرف کننده، ضریب نفوذ اینترنت

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.