ارزیابی وضعیت شاخص های مطلوبیت ایستگاه های تندرستی از دیدگاه شهروندان
- سال انتشار: 1390
- محل انتشار: ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران
- کد COI اختصاصی: SSTU06_278
- زبان مقاله: فارسی
- تعداد مشاهده: 1502
نویسندگان
دانشجوی کارشناسی ارشد واحد علوم و تحقیقات کرمان
استادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
دانشجوی کارشناسی ارشد دانشگاه شهید باهنر کرمان
چکیده
پژوهش حاضر با هدف ارزیابی وضعیت شاخص های مطلوبیت ایستگاه های تندرستی از دیدگاه شهروندان اجرا گردید. جامعه آماری تحقیق شامل مراجعه کنندگان با حداقل 18 سال سن به ایستگاه های تندرستی بودند. از روش نمونه گیری در دسترس جهت انتخاب 313 نفر از جامعه مورد نظر ، استفاده گردید. ابزار اندازه گیری تحقیق پرسشنامه ای محقق ساخته با طیف پنج ارزشی لیکرت بود که روایی آن بر اساس نظر خبرگان و پایایی آن با محاسبه آلفای کرونباخ (α= 0/86 ) مورد ارزیابی قرار گرفت. یافته های پژوهش نشان داد که %80 مراجعه کنندگان کمتر از چهل سال سن داشته، 52% مرد، 62/3% کمتر از سه ساعت در هفته از ایستگاه ها استفاده می نمایند. 44/1% رنگ آمیزی وسایل و 57/2% تعمیرات دوره ای وسایل را نامطلوب می پندارند و 53% وضعیت نظافت و بهداشت ایستگاه ها را متوسط به پایین می دانند. به صورت سر جمع 54% شهروندان میزان مطلوبیت ایستگاه های تندرستی را متوسط به پایین ارزیابی نمودند. همچنین یافته ها نشان داد که بین میزان مطلوبیت از نظر زنان و مردان اختلاف معنی داری وجود ندارد در حالی که بین میزان مطلوبیت بر اساس میزان تحصیلات اختلاف معنی داری وجود دارد (P< 0/05). با توجه به یافته های تحقیق می توان نتیجه گرفت که برنامه ریزان این حوزه باید تلاش بیشتری جهت وضعیت ایستگاه های تندرستی و جلب رضایت شهروندان بنمایند.کلیدواژه ها
ایستگاه های تندرستی، شاخص های مطلوبیت، شهروندانمقالات مرتبط جدید
- ارزیابی موانع مدیریتی اماکن ورزشی خصوصی سازی شده در شهر تهران
- بازطراحی سیاست گذاری ورزشی با رویکرد مشارکت محور: از ورزشکار تا سیاست گذار
- بررسی میزان شیوع آسیب های رشته میل گیری سنگین در ورزشکاران نخبه ورزش زورخانه ای ایران
- بررسی عوامل و راهکارهای موثر برتوسعه گردشگری منطقه آزاد کیش با تاکید بر جاذبه های طبیعی ورزشی
- نقش دخالت های سیاسی در انتصاب مدیران در فدراسیون های ورزشی
اطلاعات بیشتر در مورد COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.