سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: SSTU06_096
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 3,116
فایل این مقاله در 15 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 15 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله مقایسه تأثیر 7 هفته تمرینات الاستیک( دستگاه VertiMax)، پلایومتریک و مقاومتی بر عوامل منتخب بی هوازی در والیبالیست های مرد باشگاهی
چکیده مقاله:
مقدمه: توانایی گسترش توان انفجاری پایین تنه یکی از عوامل مهم موفقیت در برنامه آماده سازی بازیکنان والیبال می باشد. پژوهش حاضر به منظور بررسی تاثیر 7 هفته برنامه تمرینی الاستیک، پلایومتریک و مقاومتی بر میزان پرش عمودی، قدرت عضلانی و توانایی جابجایی بازیکنان والیبال انجام شد. مواد و روش ها: 30 والیبالیست باشگاه آذرپیام ارومیه انتخاب شدند و ره طور تصادفی در سه گروه ده نفری تمرینات الاستیک (دستگاه VertiMax)، تمرینات پلایومتریک و مقاومتی قرار گرفتند. عملکرد والیبالیست ها در مرحله پیش آزمون و پس آزمون توسط آزمون پرش عمودی سارجنت، اسکات و دوی 45 متر سرعت اندازه گیری شد. برای بررسی تفاوت های درون گروهی و بین گروهیی به ترتیب از آزمون آماری t همبسته و آزمون آنالیز واریانس یک راهه و تست تعقیبی توکی استفاده شد. یافته های تحقیق: نتایج تحلیل آماری نشان داد انجام 7 هفته برنامه تمرینی الاستیک، پلایومتریک و مقاومتی به شکل معناداری میزان پرش عمودی و اسکات را در بازیکنان والیبال افزایش می دهد. رکورد دوی 45 متر نیز تنها در گروه الاستیک و پلایومتریک کاهش معناداری نشان داد. همچنین نتایج آزمون آنالیز واریانس نشان داد که در متغیرهای پژوهشی تفاوت معناداری بین گروه های تمرینی وجود دارد .(P< 0/05). بحث و نتیجه گیری: یافته های پژوهش حاضر نشان داد که استفاده از شیوه تمرین الاستیک در کنار برنامه تمرینی پلایومتریک و مقاومتی می تواند به عنوان شیوه تمرینی نوین و جدید جهت افزایش قدرت و توان انفجاری عضلات اندام تحتانی در برنامه تمرین تیم ها و رشته های مختلف ورزشی مورد استفاده قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا SSTU06_096 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/194315/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:طلوعی، جواد و توفیقی، اصغر و رواسی، علی اصغر و کلوندی، فردین،1390،مقایسه تأثیر 7 هفته تمرینات الاستیک( دستگاه VertiMax)، پلایومتریک و مقاومتی بر عوامل منتخب بی هوازی در والیبالیست های مرد باشگاهی،ششمین همایش ملی دانشجویان تربیت بدنی و علوم ورزشی ایران،تهران،https://civilica.com/doc/194315
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، طلوعی، جواد؛ اصغر توفیقی و علی اصغر رواسی و فردین کلوندی)
برای بار دوم به بعد: (1390، طلوعی؛ توفیقی و رواسی و کلوندی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی و طراحی فرایند توپ واتر پلو
- بررسی و طراحی فرایند تولید توپهای مدیسین بال
- بهینه سازی توپ والیبال رویه چرم به روش SSTM
- بررسی تاثیر برنامه منتخب شنا بر بهبود خلاقیت کاری کارکنان شرکت فولاد مبارکه
- بررسی و تاثیر فعالیت بازی به روش ادراکی حرکتی در افزایش رشد شناختی و یادگیری –کودکان عقب مانده ذهنی
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
طرح های پژوهشی مرتبط جدید
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح انتزاع امور جوانان از وزارت ورزش و جوانان و تشکیل سازمان ملی جوانان» (کلیات)
- بررسی کارشناسی ابعاد «نظارت وزارت ورزش و جوانان بر کمیته های ملی المپیک و پارالمپیک و فدراسیون های ورزشی»
- بررسی پرخاشگری و خشونت در فوتبال و ارائه راهکارهای پیشگیرانه و کنترلی
- اظهارنظر کارشناسی درباره: «طرح فهرست قوانین و احکام نامعتبر حوزه ورزش»
- موانع، الزامات و ملاحظات واگذاری باشگاه های فرهنگی - ورزشی استقلال و پرسپولیس
طرح های پژوهشی فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.