بررسی نقش تکنولوژی در پیشرفت تحصیلی دانش آموزان ابتدایی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: اولین همایش بین المللی جامعه شناسی، علوم اجتماعی و آموزش و پرورش با رویکرد نگاهی به آینده
  • کد COI اختصاصی: SEDCONF01_1880
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 71
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

سجاد پیشداد

۱-کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، معلم رسمی آموزش و پرورش

اکبر ارتند

۲- کارشناسی ارشد تاریخ و فلسفه آموزش و پرورش، معلم رسمی آموزش و پرورش

علی محمد آرین

۳-دانشجوی کارشناسی ارشد مدیریت آموزشی، معلم رسمی آموزش و پرورش

محمد قاسمی

۴-کارشناس علوم تربیتی، معلم رسمی آموزش و پرورش

چکیده

دوره ابتدایی و دانش آموزان در حال تحصیل در این دوره، ویژگی هایی دارند که در زمینه کاربرد و استفاده از فناوری در آموزش وپرورش این دوران باید به طور جدی مورد توجه و دقت قرار گیرند. کارکرد فناوری در دوره ابتدایی می تواند به سه شکل باشد: استفاده از کاربرد فناوری در محیط یادگیری رسمی مدرسه و کلاس درس؛ استفاده از فناوری در محیط خانه برای امور آموزشی؛ استفاده از رسانه ها به طور عمومی به عنوان مصداقی از فناوری.دانش آموزان دوره ابتدایی در مقطعی در حال تحصیل هستند که عمده هدف این دوره «پرورش مهارت های عمومی» کودکان است؛ از جمله: مهارت های ارتباطی، کار گروهی، خودکنترلی، دوست یابی، زیست اجتماعی، صحیح سخن گفتن و آمادگی برای شنیدن. اگر کاربرد فناوری در دوره ابتدایی مانع پرورش مهارت های عمومی باشد، اصلا توصیه نمی شود. کاربرد نسنجیده فناوری و حالت افراطی آن، ممکن است به مهارت هایی همچون ارتباطات زنده اجتماعی، دوست یابی، مهارت های کلامی و شنیدن آسیب جدی وارد کند. در دوره ابتدایی، به طور رسمی و تحت تاثیر آموزش های مدرسه ای، شخصیت رسانه ای و نگرش های کودکان به فناوری ها شکل می گیرد؛ حال یا هم راستا با خانواده تقویت، یا غیر هم راستا با خانواده دچار تعارض می شود!

کلیدواژه ها

واژگان کلیدی: تکنولوژی آموزشی، دانش آموزان، مقطع ابتدایی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.