بهبود فرآیند حذف گلوله های برگشتی در مدار آسیاکنی کارخانه گندله سازی شرکت معدنی و صنعتی گل گهر

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری های معدنکاری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMT02_106
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 65
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

محسن مرادی

کارشناس ارشد فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

علیرضا حسنخویی

دانشجوی دکتری فرآوری مواد معدنی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

غلامعباس پارساپور

استادیار فرآوری مواد معدنی، دانشگاه ولیعصر رفسنجان

صمد بنیسی

استاد بخش مهندسی معدن دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهید باهنر کرمان

چکیده

در مدار آسیاکنی کارخانه گندله سازی مجتمع معدنی و صنعتی گلگهر از آسیای گلوله ای دو محفظه ای خشک ( ۱۳ ۶/۲m) و با توان ۸۰۰۰kW استفاده میشود. محفظه دو متری ابتدایی آسیا، دارای صفحاتی برای بالابری است که وظیفه پخش و در معرض هوای داغ قرار دادن مواد را برعهده دارند که منجر به خشک شدن خوراک میشود. مشکل اصلی این واحد خشک کنی، سایش و از بین رفتن این بالابرها در نتیجه ورود گلوله های محفظه خردایش به محفظه خشک کن میباشد. این صفحات بعد از سایش می شکنند و وارد محفظه آسیاکنی شده و سپس وارد مدار شده که باعث اخلال در کار دیگر تجهیزات میگردند. ورود گلوله به خشککن یا از طریق بار برگشتی و یا از ورودی آسیا است. گلوله های ساییده شده پس از خروج از آسیا، به دلیل عملکرد نامطلوب محفظه گلوله گیر، به همراه بار برگشتی وارد خشک کن میشوند. نمونهبرداری از گلوله ها مشخص کرد که همهی آنها قطری بالای ۶mm دارند. برای رفع این مشکل در مسیر بار برگشتی سرندی با ابعاد ۲ ۳m و با روزنه ۶mm ، طراحی و ساخته شد که آماده نصب میباشد. مسیر دوم بازگشت گلوله از فضای بین دو محفظه است. آسترهای کوهان دار دیواره ورودی آسیا باعث هدایت حجم زیادی گلوله از محفظه خردایش، به خشک کن میشود. با توجه به حرکت بار، برای جلوگیری از ورود گلوله از این طریق، برای دهانه ورودی محفظه خردایش، آستر منحرف کننده ای طراحی و ساخته شد که آماده نصب میباشد.

کلیدواژه ها

آسیای گلوله ای خشک دو محفظه ای، خشک کن متصل به آسیا، سایش بالابر، آستر منحرف کننده، سرند گلوله گیر

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.