به کارگیری روشی نوین در اندازه گیری سطح ته نشینی دوغاب در تیکنرهای مجتمع مس سرچشمه

  • سال انتشار: 1395
  • محل انتشار: دومین کنفرانس ملی فناوری های معدنکاری ایران
  • کد COI اختصاصی: IMT02_024
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 64
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

علی اسماعیلی

مدیر عامل شرکت مهندسی پنگان الکترونیک، کارشناس ارشد الکترونیک، دانشگاه آزاد اسلامی تهران جنوب

محمدرضا چاوشیان

مدیر واحد طراحی و فنی مهندسی شرکت مهندسی پنگان الکترونیک، کارشناس ارشد الکترونیک، دانشگاه تحصیلات تکمیلی کرمان،

چکیده

تیکنرها از واحدهای کلیدی برای جداسازی جامد از مایع در اکثر عملیات معدنی میباشند. در این تحقیق عوامل تاثیرگذار در اندازه گیری سطح بستر تهنشین شده دوغاب یکی از تیکنرهای با ته ریز خمیری مجتمع مس سرچشمه مورد بررسی و به روش های کنونی اندازه گیری سطح بستر و مزایا و معایب آن اشاره گردید. در ادامه سیستمی الکترومکانیکی بر پایه لودسل پیشنهاد گردید که با توجه به الگوریتم اندازه گیری مورد استفاده و روشهای خطایابی به کارفته در آن، مشکلات سایر سیستمهای مشابه اندازه گیری سطح بستر رفع گردیده است. در نهایت با نصب این سیستم بر روی یک تیکنر و مقایسه مقادیر اندازه گیری آن طی سه ماه با روشهای اندازهگیری اولتراسونیک و دیپ دستی، مشاهده گردید که حداکثر خطای اندازهگیری ۵ درصد بوده که با توجه به خودکار نمودن این فرایند، مقداری قابل قبول بوده و میتواند باعث افزایش کلی راندمان پروسه جداسازی آب در تیکنرها گردد.

کلیدواژه ها

تیکنر، سطح ته نشینی، سطح سنج الکترومکانیکی، Bed level

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.