CIVILICA We Respect the Science
(ناشر تخصصی کنفرانسهای کشور / شماره مجوز انتشارات از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی: ۸۹۷۱)

تاثیر تطابق ارزش و توانمندسازی کارکنان بر جذابیت برند کارفرمایی در بانک ملی ایران

عنوان مقاله: تاثیر تطابق ارزش و توانمندسازی کارکنان بر جذابیت برند کارفرمایی در بانک ملی ایران
شناسه ملی مقاله: JR_ORMR-13-4_004
منتشر شده در در سال 1402
مشخصات نویسندگان مقاله:

محمد آقایی - Assistant Professor, Center for Management Studies and Technology Development, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran

خلاصه مقاله:
هدف این پژوهش بررسی چگونگی تاثیر تطابق ارزش­ ها و توانمندسازی کارکنان بانک ملی بر جذابیت برند کارفرمایی آن است و همچنین تاثیر جذابیت برند کارفرمایی را بر ارزش های پیشنهادی کارفرما در این بانک نشان می دهد. روش پژوهش ازنظر هدف، کاربردی و توسعه ای بوده است و روش معادلات ساختاری با نرم افزار  SMART PLS به منظور تحلیل داده ها مورداستفاده قرارگرفته است. جامعه آماری این پژوهش کارکنان بانک ملی است که بر اساس جدول مورگان ۳۹۴ تعیین شده است. در این پژوهش به منظور سنجش متغیرها از ابزار پرسش نامه استفاده شده است. پایایی این پرسش نامه با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ تایید شده است. در بخش روایی نیز از روش های همگرا و واگرا استفاده شده است. نتایج این پژوهش نشان می دهد که تطابق ارزش­ های فرد با ارزش های بانک ملی منجر به جذاب­ تر تلقی شدن برند کارفرما برای کارکنان می شود. به علاوه نتایج همسویی این پژوهش با تئوری سیگنالینگ نشان می دهد که کارکنان توانمند شده به عنوان منبع کلیدی ضمن مشارکت در درون بانک، با ارسال سیگنال­ های مثبت منجر به تقویت جذابیت برند کارفرمایی می شود. نتیجه مهم دیگر نشان می دهد که کارکنان بانک ملی هم ذات پنداری بالاتری با گروه ­های درون سازمانی داشته و خود را عضوی از خانواده بزرگ بانک پنداشته و دست به اقدامات بهبود عملکرد بانک می زنند.

کلمات کلیدی:
Value Congruence, Employee Empowerment, Employer Brand Attractiveness, Employer value proposition, social identity and signaling theory., تطابق ارزش, توانمندسازی کارکنان, جذابیت برند کارفرمایی, ارزش های پیشنهادی کارفرما, نظریه هویت اجتماعی و سیگنالینگ.

صفحه اختصاصی مقاله و دریافت فایل کامل: https://civilica.com/doc/1941439/