مطالعه آنالسیم های موجود در نفلین سینیت کلیبر

  • سال انتشار: 1390
  • محل انتشار: پنجمین همایش ملی زمین شناسی دانشگاه پیام نور
  • کد COI اختصاصی: PNUGEO05_225
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1140
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ناصر اشرفی

دانشگاه پیام نور - گروه زمین شناسی

چکیده

در این مقاله کانی شناسی و مینرال شیمی آنالسیمهای موجود در سنگهای نفلین سینیتی کلیبر مورد بررسی قرار گرفته است. آنالسیمها غالباً در داخل کانیهای درشت گارنت مشاهده می شوند. از ویژگیهای کانی شناسی آنالسیمهای مورد مطالعه شکلدار بودن و انیزوتروپی آنها است. مینرال شیمی آنالسیمها نشانگر فراوانی نسبتاً زیاد CaO و مقادیر نسبتا پایین FeO در آنها می باشد. آنالسیمهای مورد بررسی در مقایسه با آنالسیمهای سنگهای آتشفشانی ایران فقیر از Si و Na و غنی از Al می باشند. داده های حاضر نشان می دهد که آنالسیمهای مورد مطالعه اولیه نبوده و در طول مراحل آخر یا بعد ماگمایی و احتمالاً از تلاشی لوسیت تشکیل شده اند.

کلیدواژه ها

آنالسیم، کلیبر، نفلین سینیت

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.