حفظ فرهنگ اسلامی: نقش حیاتی زبان بالتی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: دوفصلنامه زبان و فرهنگ ملل، دوره: 6، شماره: 11
  • کد COI اختصاصی: JR_LCN-6-11_010
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 48
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

روح الله باقر

دانشجوی دکترا اندیشه معاصر مسلمین؛ مجتمع زبان، ادبیات و فرهنگ شناسی؛ جامعه المصطفی العالمیه

چکیده

زبان بالتی که در دره های کوهستانی مرتفع رشته قره قوروم صحبت می شود، بخش مهمی از میراث فرهنگی منطقه است. مردم بالتی دارای تاریخ، زبان و فرهنگ منحصر به فردی هستند که با محیط خشن مناطق کوهستانی و همچنین پیوند آنها با فرهنگ اسلامی شکل گرفته است. این مقاله به بررسی نقش زبان بالتی در حفظ فرهنگ اسلامی و همچنین میراث فرهنگی گسترده تر منطقه می پردازد. ما به تاریخ مردم بالتی، زبان، موسیقی و شعر آنها، جشنواره های آنها و معماری منحصر به فرد آنها خواهیم پرداخت. امید است از طریق صفحات این مقاله، هویت فرهنگی غنی مردم بالتی و اهمیت حفظ زبان و فرهنگ آنها منتقل شود. ما چالش های پیش روی جامعه در حفظ زبان و فرهنگ بالتی و گام هایی که برای ترویج استفاده از آن و تضمین بقای آن برداشته می شود را بررسی خواهیم کرد. مردم بالتی دارای هویت فرهنگی منحصر به فرد و پر جنب و جوشی هستند که عمیقا با زبان و جغرافیای آنها مرتبط است. با یادگیری و بزرگداشت این میراث فرهنگی، می توانیم درک عمیق تری از غنا و تنوع تجربیات بشری به دست آوریم. امیدواریم این مقاله الهام بخش خوانندگان باشد تا درباره زبان و فرهنگ بالتی بیشتر بیاموزند و قدردان مشارکت منحصر به فرد این جامعه در میراث مشترک انسانی باشند.

کلیدواژه ها

زبان بالتی, اسلام, فرهنگ, زبان تبتی

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.